BLACK FRIDAY U 3D BOX-u Sony i Samsung televizori na supersniženju

Više modela Sony i Samsung televizora najnovije generacije na velikom je sniženju na svim 3D BOX prodajnim mjestima. Akcija nevjerovatno niskih cijena u sklopu Black Friday kampanje predstavlja jedinstvenu, neponovljivu priliku za najisplativiju kupovinu novog televizora po najpovoljnijoj cijeni u cijeloj godini.

Riječ je o fantastičnim Sony i Samsung modelima, koji pripadaju samom vrhu svjetske klase televizora. Odlikuje ih dugotrajnost, pouzdanost i nenadmašni kvalitet slike i zvuka. Moćne audiovizuelne tehnologije učinile su ove televizore konkurentnim i na najrazvijenijim i najzahtjevnijim tržištima svijeta.

Vrhunski Sony i Samsung televizori

Sedam Sony Bravia televizora trenutno je u 3D BOX ponudi po ekstremno sniženim cijenama. Među njima su i modeli Sony televizora serije KD-XG8505 koji objedinjuju snagu i harmoniju istinski realistične slike i moćnog zvuka. Optimalne mogućnosti koje im daju 4K HDR Processor X1 i Dolby Atmos tehnologija stvaraju poseban i uzbudljiv korisnički doživljaj. Prekrasne, detaljne slike u kombinaciji s tehnologijom Sound-from-Picture Reality kompanije Sony, nude zaista nevjerovatan audio-vizuelni spektakl.

Na super sniženju su i modeli Sony televizora serije KD-XG8596 podržani Object-based HDR remaster tehnologijom. 4K HDR Processor X1 kod ovih televizora omogućuje reprodukciju poboljšane dubine i teksture uz prirodne boje. Vidjećete čiste boje uz viši nivo osvijetljenosti, što rezultira izuzetno realističnim prikazom. Uz savršeno usklađenu akciju i zvuk, doživljaj gledanja postaje zaista prožimajući.

Među modelima Sony televizora na super sniženju je i Bravia TV iz KD-XF9005 serije sa TRILUMINOS LED ekranom dijagonale 55 inča. U pitanju je televizor sa snažnim audio-vizuelnim performansama, za uzbudljiv doživljaj gledanja i stvarni osjećaj akcije. S implementiranom 4K HDR Processor X1 Extreme tehnologijom omogućena mu je snažna i precizna obrada slika u realnom vremenu. Slika na LED ekranu je uvijek izuzetno čista, puna detalja i, uz navedenu obradu, poboljšana do pravog 4K HDR kvaliteta.

Ponuda na web shopu i u 3D BOX shopu

Od Samsung televizora na Black Friday supersniženju u 3D BOX-u najviše pažnje će privući QLED TV QE55Q65R iz ove godine. U pitanju je Smart TV nove generacije i fantastičnih mogućnosti, koji pruža 100-postotni volumen prirodnih boja uz Quantum Dot tehnologiju. Dijagonala QLED ekrana kod ovog modela TV-a minimalističkog dizajna i tankih okvira je 55 inča, odnosno 140 cm, a cijena samo 1549 KM. Quantum 4K procesor QLED televizora zaista treba doživjeti jer koristi kompanijin jedinstveni algoritam za jasnije slike. Pored toga, prilagođava svjetlinu ekrana prostoriji kao i sceni na ekranu.

Milijardu nijansi prirodnih boja koje proizvodi Quantum Dot tehnologija na ovom televizoru ambijentalnog načina rada sve čini sjajnim. Gaming iskustvo podržano Real Game Enhancer rješenjem, na ovom QLED TV-u je vrhunsko. Kompletnu ponudu televizora na Black Friday supersniženju možete da pogledate i naručite na web shopu 3D BOX-a. Takođe, ove televizore možete da pogledate i kupite i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka.

Scroll to Top