Popusti u 3D BOX-u za Black Friday do 60%, kraj rasprodaje u ponedjeljak

Sutra nastupaju udarni dani velike Black Friday rasprodaje po nevjerovatno sniženim cijenama i najbolja prilika u godini za pametnu kupovinu. Posjetite predstojećeg vikenda bilo koje 3D BOX prodajno mjesto i uvjerite se u nevjerovatne popuste na veliki broj proizvoda. Sveobuhvatna akcija počinje u petak, završava u ponedjeljak, a popusti idu i do 60%!

U 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu u Banjaluci očekuje vas veliki popust na najpopularnije i najbolje PS4 igre. Na velikom Black Friday sniženju biće i mnogi drugi PlayStation proizvodi. A za koliko šta može da se kupi, najbolje je uvjeriti se na licu mjesta.

Black Friday popust na televizore

3D BOX garantuje velike uštede svim svojim kupcima u predstojeća 4 dana jer su cijene brutalno snižene. Na Black Friday akciji su i neki od najkvalitetnijih Sony i Samsung televizora nove generacije. O tome ste juče mogli da čitate na našem Blogu.

Veliko sniženje velikog broja proizvoda u predstojeća 4 dana zateći ćete i u 3D BOX shopu u TC Mercator. Pored televizora, na sniženju ćete pronaći i određene modele smartfona, njihovu originalnu dodatnu opremu i još mnogo toga. Sve što vam treba od modernih elektronskih uređaja imate priliku da nabavite predstojećeg vikenda po najpovoljnijim cijenama u cijeloj godini.

Sve proizvode na Black Friday sniženju u naredna 4 dana možete da pogledate i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. U rubrici Promo akcije naći ćete veliki broj kvalitetnih uređaja, dodatne opreme i PS4 igara po nevjerovatno sniženim cijenama.

Podsjetimo, za kupovinu bilo kojeg PlayStation proizvoda ili smartfona na web shopu 3D BOX-a, dostava je besplatna u cijeloj BiH. Takođe, za kupovinu televizora na web shopu dostava na kućnu adresu je samo 7 KM.

Pratite 3D BOX na društvenim mrežama

Da biste na vrijeme saznali koji proizvodi su na akcijskim sniženjima tokom Black Friday kampanje, šta predstavlja TOP ponudu koja ne smije da se propusti, za koliko je šta sniženo i do kada koja akcija traje, pratite redovno 3D BOX Blog na web shopu mobilnitelefoni.ba kao i 3D BOX stranice na društvenim mrežama.

Black Friday počinje, dobrodošli u 3D BOX, mjesto na kojem je kupovina najisplativija i najsigurnija.

Scroll to Top