3D BOX Ogroman popust na proizvode brendova Sony, Samsung, Apple…

Ovogodišnji Black Friday je u punom jeku. Prilika za najpovoljniju kupovinu u godini na svim 3D BOX prodajnim mjestima trajaće do kraja ponedjeljka. Na velikom popustu, i do 60%, našli su se proizvodi brendova kao što su Samsung, Sony, Xiaomi, Apple i mnogi drugi.

Iako nastao u Americi, Black Friday je i kod nas postao najveći praznik kupovine u godini. I nije samo posljednji petak u novembru dan za brutalno niske cijene, u 3D BOX-u će veliki popusti, čak do 60%, potrajati sve do kraja radnog dana u ponedjeljak, 2. decembra. Jedinstvena prilika u godini da tokom predstojećeg vikenda izuzetno povoljno nabavite ono što vam je potrebno, a do juče vam je možda bilo skupo.

Kupovina uz garantovanu uštedu

Tokom Black Friday akcije 3D BOX daje veliki popust na fantastične Sony i Samsung modele koji pripadaju samom vrhu svjetske klase televizora. Odlikuje ih dugotrajnost, pouzdanost i nenadmašni kvalitet slike i zvuka. Moćne audiovizuelne tehnologije učinile su ove televizore konkurentnim i na najrazvijenijim i najzahtjevnijim tržištima svijeta. Iskoristite neponovljivu priliku za najisplativiju kupovinu novog, vrhunskog televizora po najpovoljnijoj cijeni u godini.

3D BOX garantuje velike uštede svim svojim kupcima u 4 dana Black Friday praznične akcije jer su cijene brutalno snižene. Na Black Friday akciji su i određeni modeli smartfona, njihova originalna dodatna oprema, tableti, kamere, punjači i još mnogo toga. Sve što vam treba od modernih elektronskih uređaja sada imate priliku da nabavite po najpovoljnijim cijenama u godini.

Black Friday – praznik gejmera

Black Friday i vikend pred nama poseban su praznik za fanove gaminga. Na svim 3D BOX prodajnim mjestima, naime, fanovi gaminga do kraja ponedeljka mogu da nabave svoje omiljene PS4 naslove po cijenama koje počinju već od 21 KM! Na ekstremnom sniženju su i PS4 konzole, Dualshock kontroleri i mnogi drugi PlayStation proizvodi, dodatna gaming oprema, te bonovi za dopunu.

Cjelokupan PlayStation asortiman na Black Friday popustu možete pronaći u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu u Banjaluci, 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, kao i na web shopu mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top