3D BOX PREPORUKA Samsung QLED TV za bioskopski doživljaj u kući

Ako želite da uživate u filmovima u vašem domu kao da ste u bioskopu, važno je da odaberete QLED televizor. 3D BOX je kreirao top ponudu ovih televizora, vodeći računa da to budu i najkvalitetniji i veoma pristupačni modeli.

Najnoviji uređaji ovog tipa zasnivaju se na revolucionarnoj QLED tehnologiji koja predstavlja posljednju riječ u industriji. QLED televizori potpuno transformišu iskustvo gledanja televizije u pravi multimedijalni doživljaj 21. vijeka. Pri izboru ovakvog televizora, bitno je da odaberete i odgovarajuću veličinu ekrana u skladu sa vašim potrebama. Jednako važno je da to bude televizor sa tehničkim karakteristikama koje će na najbolji način prikazati sadržaj koji gledate.

QLED modeli televizora kompanije Samsung variraju u veličini ekrana od 55 do 98 inča. Ipak, ono što ih stvarno čini kvalitetnim su njihove vrhunske performanse. Tu je impresivna 4K ili 8K rezolucija, zavisno od modela, koja daje izvanredno jasnu sliku na velikom ekranu.

Ekskluzivna Quantum Dot tehnologija

Sadržaj na novim Samsung QLED televizorima je sada 8 do 16 puta detaljniji nego na ranijim modelima. Ako, na primjer, gledate dokumentarac o životinjskom svijetu u amazonskoj džungli, guste krošnje drveća sa desetinama različitih nijansi zelene boje biće jasno vidljive i međusobno diferencirane zahvaljujući visokoj rezoluciji ekrana.

Ekskluzivna Quantum Dot tehnologija omogućava potpuno realnu reprodukciju intenziteta boja na QLED televizorima. Za posebno realističnu sliku odgovorna je Direct Full Array tehnologija koja analizira svaku scenu i istovremeno precizno kontroliše pozadinsko osvetljenje. Na taj način pruža fenomenalan pogled na ekran sa više dubine i jačim kontrastima. To znači da su oni dijelovi ekrana na kojima su nekada detalji ostajali skriveni tamnim sjenkama ili suviše jarkim bojama sada veoma precizno vidljivi, bez ivica koje se stapaju sa drugim predmetima.

Posebno inovativna je Ultra Viewing Angle tehnologija, koja omogućava šire uglove gledanja sadržaja uz pomoć dva posebna sloja na ekranu. Sada možete da uživate u prelijepim bojama iz bilo kog ugla, a da ne žrtvujete kvalitet slike. Možete da sjedite ispred samog QLED televizora, ali i pod oštrijim uglom, a boja neće da izblijedi. Quantum HDR funkcija čini da svaka scena bude prikazana od najtamnije do najsvjetlije nijanse, koje je režiser kreirao u HDR sadržaju.

QLED TV je i umjetničko djelo

Tajna kvaliteta slike na QLED televizorima je u pametnom Samsung Quantum procesoru. Ovaj procesor čini da se sadržaj na ekranu prilagođava konkretnim potrebama, pružajući najoptimalniji doživljaj. Funkcija kontrole osvjetljenja ekrana i jačine zvuka se prilagođava uslovima gledanja i sadržaju za svaki pojedinačni kadar u realnom vremenu. Neprijatne situacije poput one svima poznate, kada gledate neku televizijsku emisiju i počne reklamni blok sa daleko većom jačinom zvuka, postaju stvar prošlosti.

Za sve koji su posebno posvećeni uređenju vlastitog enterijera i žele da svom zidu daju umjetnički pečat, Samsung je pripremio posebnu poslasticu, a to je novi The Frame televizor sa QLED tehnologijom. Ovaj uređaj je ujedno i televizor ali i umjetničko djelo. Naime, kad je ugašen može da prikazuje neku od više hiljada umjetničkih djela i fotografija iz svoje bogate baze. Na taj način omogućava vam da remek djela svjetskog slikarstva uklopite sa ambijentom vaše dnevne sobe.

U 3D BOX-u možete da pronađete specijalno kreiranu ponudu Samsung QLED televizora vrhunskog kvaliteta i po najpovoljnijim cijenama u BiH.

Scroll to Top