NOVO U 3D BOX-u Huawei Watch GT 2 s opcijom telefona i muzike

Huawei Watch GT 2 je upravo stigao donoseći nekoliko ključnih poboljšanja u odnosu na prethodnu generaciju ovog pametnog sata. Za razliku od prošlogodišnjeg Watch GT-a, dobio je Always on displej, te opcije telefoniranja, slušanja muzike i njenog skladištenja. Na svim 3D BOX prodajnim mjestima ovaj pametni sat može da se nabavi po najpovoljnijoj cijeni u BiH.

Mnogi se vjerovatno sjećaju kada se na našem tržištu krajem prošle godine pojavio prvi Huawei Watch GT. Bio je to savršeno dizajnirani ručni pametni sat, jedinstvenih karakteristika. Ugrađena mu je nevjerovatno jaka baterija koja mu pruža autonomiju i do mjesec dana! Pri tome, ovaj fantastični uređaj dobio je i vlastiti operativni sistem – Lite OS, koji je ponudio sasvim novo i uzbudljivo korisničko iskustvo. U stanju je da izuzetno precizno prati otkucaje srca, vaše pješačenje ili trčanje, unos kalorija i još mnogo, mnogo toga. Huawei Watch GT 2 je zadržao sve to, ali donosi i neke nove, dodatne opcije.

Univerzalni, praktični pametni sat

Zahvaljujući nevjerovatno kvalitnom zvučniku i mikrofonu, te opciji Bluetooth povezivanja, novi Watch GT obezbjeđuje čak i uspostavljanje telefonskih kontakata. Mikrofon i zvučnik na ovom satu su toliko kvalitetni da muziku možete da slušate i bez Bluetooth slušalica. Obezbjeđuje, takođe, čiste i glasne telefonske razgovore, naravno samo u slučaju Bluetooth konekcije sa telefonom.

Ista povezivost, ali i 4 GB interne memorije, omogućuju reprodukovanje muzike kao i njeno skladištenje. Uprkos svemu, Huawei Watch GT 2 izgleda fantastično i po svom premijum dizajnu više podsjeća na klasične, elegantne, skupocjene satove. Ovaj model pametnog sata je toliko kvalitetno osmišljen i izrađen da po cijeni po kojoj se prodaje teško može da se nađe bolji.

Watch GT 2 je vodootporan pametni sat koji je kompatibilan sa svim novijim, pa i onim starijim smartfonima. Svjedno je da li imaju iOS ili Android operativni sistem. A kad smo već kod operativnog sistema, ovaj pametni sat ima kompanijin LiteOS. Riječ je o operativnom sistemu nastalom na bazi Androida, koji se u praksi dokazao već na prošlogodišnjem Watch GT modelu.

Top performanse Watch GT 2 sata

U srcu Huawei Watch GT 2 uređaja nalazi se Kirin A1 čip kao savršen pokretač svih prikaza i operacija. S obzirom na to da je čipset perfektno podešen, ovaj pametni sat odlikuje izuzetno brz, pouzdan i fluidan rad. Pri tome je i veoma štedljiv potrošač energije.

Sve navedeno preporučuje ovaj model kao odličan izbor za aktivne i sportu i rekreaciji naklonjene ljude. Između ostalog, Watch GT 2 je u stanju da veoma precizno mjeri otkucaje srca korisnika, nivo stresa kojem je izložen, kao i vježbe disanja. Tu su i opcije praćenja kvaliteta sna, praćenje fizičkih aktivnosti i kretanja, kao i mnoštvo preporuka i praktičnih savjeta za korisnika.

Huawei Watch GT 2 je čudesno kvalitetan i atraktivan pametni sat koji ima Alarm, Štopericu, Svjetlo, Mjerač vremena, Barometar, Kompas, Vremensku prognozu i obilje drugih korisnih rješenja. S ovim modelom pametnog sata Huawei je, bez dileme, napravio izuzetno dobar posao.

Scroll to Top