Philips 4K UHD Ambilight TV 43″ u 3D BOX-u na ekstremnom sniženju!!!

Superkvalitetni Philips 4K UHD Smart TV s Ambilight tehnologijom trenutno je na ekstremnom sniženju u 3D BOX-u. Ovaj fantastični televizor dijagonale ekrana 43 inča, odnosno 109 cm, na akciji je samo 639 KM, uz 5 godina garancije!

Ovaj model nove generacije Philips televizora odlikuje se vrhunskim tehnologijama koje su tu da ispune sve želje korisnika. Filmove i video igre pretvara u prožimajući doživljaj u punoj 4K UHD rezoluciji. Tu je i Ambilight tehnologija koja je zaslužna što muzika ima vlastiti light show i što ekran izgleda veći nego što jeste.

Uz 4 puta veću rezoluciju od one kod konvencionalnih Full HD televizora, Ultra HD osvjetljava ekran s 8 miliona piksela. Tu je i jedinstvena Philips tehnologija – Ultra Resolution Upscaling. Uživaćete u boljem prikazu bez obzira na kvalitet originalnog sadržaja, te oštrijim slikama vrhunske dubine i kontrasta, prirodnim pokretima i živopisnim detaljima.

Neodoljivu privlačnost ovog 4K Philips televizora čini Ambilight tehnologija zahvaljujući kojoj se stvara posebno prijatan ugođaj. Inteligentne LED diode oko ivica televizora emituju boje sa ekrana emituju na zidove i po prostoriji u stvarnom vremenu. Tako dobijate savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje. To je sigurno još jedan razlog zbog kojeg ćete voljeti ovaj televizor.

Podrška za vrhunske Dolby formate zvuka i slike znači da će HDR sadržaj koji gledate izgledati i zvučati fantastično realistično. Bez obzira na to da li je u pitanju najnovija televizijska serija ili Blu-Ray disk, moći ćete da uživate u kontrastu, svjetlini i bojama koje odražavaju originalnu zamisao reditelja. Slika će biti praćena jasnim, detaljnim i okružujućim zvukom. Drugim riječima, uz ovaj 4K Philips TV u vlastitom domu dobićete kinematografsku sliku i zvuk.

Požurite u 3D BOX, mjesto na kojem ćete naći samo najkvalitetnije modele televizora najpoznatijih brendova, uvijek po najpovoljnijim cijenama u BiH. Philips 4K UHD Ambilight TV 43″ je na ekstremnom sniženju do isteka zaliha.

Scroll to Top