Popust u 3D BOX-u na pojedine televizore, tablete i pametne satove, uz opciju povrata PDV-a

3D BOX je spremio nova, prigodna novogodišnja iznenađenja i popust za svoje vjerne kupce i korisnike. Po najpovoljnijim cijenama u BiH sada u 3D BOX-u možete da nabavite određene modele televizora, tableta i pametnih satova. Na akciji su, takođe, i neke PS4 igre, te još neki PlayStation uređaji i rekviziti. Većina tih proizvoda prodavaće se po akcijskim cijenama sve do isteka zaliha.

Najveći akcijski popust u 3D BOX-u trenutno je na Philips 4K UHD Smart TV s Ambilight tehnologijom i dijagonalom ekrana od 43 inča, odnosno 109 cm. Odlikuju ga vrhunske tehnologije koje su tu da ispune sve želje korisnika, a uz njega se dobija i 5 godina garancije! Filmove i video igre pretvara u prožimajući doživljaj u punoj 4K UHD rezoluciji. Ambilight tehnologija zaslužna je što muzika ima vlastiti light show i što ekran izgleda veći nego što jeste.

Popust na uređaje vodećih brendova

Popust je i na određene iPad modele kompanije Apple na koje kupci mogu da dobiju korisnu dodatnu garanciju. iPad Air Wi-Fi 2019, recimo, sa sobom donosi najnapredniju tehnologiju kompanije Apple i dokazuje da moć nije samo za profesionalce. Ovaj superiorni tablet u 3D BOX-u ćete pronaći po najnižoj cijeni u BiH.

Profi kvalitet koji nudi iPad Air Wi-Fi 2019 sada je po veoma prihvatljivoj cijeni i uz popust dostupan velikom broju ljudi. Snaga ovog uređaja ogleda se u čipu A12 Bionic s Neural Engine-om, Retina ekranom dijagonale 10.5 inča s True Tone-om, te podrškom za Apple Pencil i Smart Keyboard. S manje od pola kilograma mase i 6.1 mm debljine, moć nikad nije bila mobilnija.

Televizori kompanije Sony važe kao najbolji na tržištu uz još dva-tri svjetska brenda. U 3D BOX-u na akciji su upravo najtraženiji i najkvalitetniji modeli televizora ovog japanskog brenda. Ko je propustio Black Friday sada ima posljednju priliku u godini da iskoristi popust i nabavi TV nove generacije po najpovoljnijoj mogućoj cijeni.

Velike mogućnosti za uštedu

U 3D BOX-u sve uređaje možete da kupite s povratom PDV-a, pa čak i one koji su trenutno na sniženju. Posjetite 3D BOX shop u TC Mercator, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu Banjaluka ili web shop mobilnitelefoni.ba. Uvjerićete se da su cijene najpovoljnije u BiH i da su mogućnosti uštede uz popust pri kupovini velike i raznovrsne.

Scroll to Top