Savršen pametni sat za sve vaše potrebe u 3D BOX-u po najpovoljnijoj cijeni

Huawei Watch GT 2 je uspio da zadrži sve dobre osobine svojih prethodnika, ali i da donese izuzetan novi kvalitet. O ovom pametnom satu smo već opravdano pisali u superlativima, a evo dokaza koliko ga i drugi hvale.

Na sajtu telegraf.rs objavljena je recenzija Huawei Watch GT 2 modela u kojoj se ističe da je proizvođač poslušao sugestije korisnika modela prethodnih generacija ovog pametnog sata. Kreirajući najnoviji model na temelju kvaliteta prethodnika i prihvaćenih sugestija, stvoren je pametni sat koji će odgovoriti svim potrebama korisnika. Slijedi recenzija sa sajta telegraf.rs.

Jedna od stvari koja mi se kod Huawei Watch GT 2 sata svidjela i prije nego što sam ga stavio na ruku je mogućnost slušanja muzike bez telefona kao posrednika, već samo povezivanjem sa bluetooth bežičnim slušalicama. Naravno, to je bilo i prvo što sam isprobao. Na internu memoriju sata moguće je uskladištiti do 2.5 GB muzike. Potom ga možete upariti sa slušalicama i muziku slušati bez učešća telefona.

Slušajte muziku preko Watch GT 2

Ovu mogućnost sam testirao sa dva para različitih slušalica, od kojih su jedne bile Huawei FreeBuds 3, i funkcioniše odlično. U današnje vrijeme, kada se, što zbog potreba, što zbog navika, ne odvajamo od telefona, mogućnost da slušate omiljenu muziku bez bojazni da će vas u tome prekinuti telefonski poziv, po meni je nešto zaista korisno.

Kada je povezan sa telefonom, GT 2 može poslužiti da njime puštate i muziku koja se nalazi na vašem telefonu. Sat se, kao i njegovi prethodnici, Watch GT i Watch GT Active, sa telefonom uparuje bluetooth vezom putem Huawei Health aplikacije.

Huawei se ovog puta potrudio da posluša primjedbe korisnika prethodnih modela. Tako je Watch GT 2 dobio zvučnik i mikrofon, pa se osim slušanja muzike, sa njega mogu primati pozivi i obavljati razgovori. To je više nego praktična opcija, recimo, tokom vožnje automobila.

Sa sata se, takođe, mogu pozivati telefonski brojevi, ali samo oni koji su prethodno uneseni u imenik sata putem aplikacije. Zvuk tokom razgovora je dobar i jasan. Veza sa telefonom se ne gubi ni na razdaljini od oko pet metara. Proizvođač čak tvrdi da je maksimalni domet i do 150 metara.

Huawei je sa Watch GT 2 nastavio tradiciju predstavljanja pametnih satova uz svoje premijum telefone, započetu u oktobru pošle lansiranjem modela Mate 20 serije, kada je predstavljen i flegšip smartfon Huawei Mate 20.

Sat s opcijama višestruke promjene izgleda

Na elegantno dizajniranom metalnom kućištu sata lako se uočava da porijeklo vodi od prethodnih modela. Međutim, jasno se vidi i da se proizvođač potrudio da njegov izgled učini upečatljivim. Kućište sata je iste veličine kao i kod prethodnika, s razlikom što je ovdje staklo u ravni sa okvirom sata. Ono se, ustvari, razlikuje jedino po otvoru za zvučnik i mikrofon sa desne strane.

Kada je tehnička strana uređaja u pitanju, zadržane su sve pozitivne osobine starijih modela. Od njih, svakako da se najviše ističe dužina trajanja baterije – od cijele dvije nedelje.

Huawei Watch GT 2 sada ima i “Always on” mod, pa prikaz na ekranu može stalno da bude vidljiv. To na prathodnim modelima nije bio slučaj. Budući da njegovo korišćenje povećava potrošnju baterije, “Always on” mod ima nešto tamniji prikaz i koristi tamnije skinove čime se donekle smanjuje potrošnja baterije.

Zahvaljujući velikom broju “skinova” koji se mijenjaju putem Health aplikacije, ovaj model ima mogućnost višestruke promjene izgleda prikaza na ekranu. Uz veliki broj zamjenjivih pozadina ekrana, lako su zamjenjive i narukvice, pa se ovom vodootpornom satu lako može “osvežiti” izgled.

Kao i kod modela GT i GT Active, Huawei Watch GT 2 je opremljen okruglim AMOLED HD ekranom. Prečnik mu je 1,39 inča i prikazuje sliku rezolucije 454×454 piksela.

Novi pametni sat kineskog tehnološkog giganta zasnovan je na novom procesoru za prenosne uređaje Kirin A1. Odlikuje se malom potrošnjom energije i doprinosi dužini trajanja baterije kapacitata 455 mAh.

Hit cijena, mogućnost povrata PDV-a

Kada je praćenje fitness aktivnosti u pitanju, što je jedna od najčešćih namjena ovakvih satova, Huawei Watch GT 2 podržava 8 sportova na otvorenom i 7 sportova u zatvorenom prostoru, za koje prati i analizira podatke.

Sat, kao i njegovi prethodnici, konstantno prati puls korisnika. Novina su tehnologije koje prate nivo stresa i prateća aplikacija za vježbanje disanja, kao i kvaliteta sna.

Pametni sat Huawei Watch GT 2 je lakši od svojih prethodnika, pa sada teži 41, umesto 46 grama. Dostupan je u elegantnijoj Classic i Sport verziji, kakvu smo ovdje predstavili. Huawei Watch GT 2 sat se na tržištu Srbije prodaje za oko 38.000 dinara (635 KM), ali se uz telefone i na akcijama može naći i po dosta nižoj cijeni”, navodi se na kraju recenzije.

Na svim 3D BOX prodajnim mjestima u BiH, Huawei Watch GT 2 se prodaje po najpovoljnijoj cijeni u BiH, od svega 519 KM. Po toj cijeni dobijate jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih pametnih satova na svijetu. Uz takav sat oko ručnog zgloba, za telefonom ćete posezati samo kada treba da ga dopunite.

Pored najpovoljnije cijene Watch GT 2 modela, 3D BOX obezbjeđuje i opciju povrata PDV-a prilikom njegove kupovine. O ovoj velikoj pogodnosti sve detalje možete da saznate dolaskom u bilo koju 3D BOX poslovnicu.

Scroll to Top