Želite li vrhunski gaming, birajte PS4 konzole, idealan je trenutak za to!

Ako ste ljubitelj video igara i želite da doživite najuzbudljivije gaming iskustvo, za igračku platformu jednostavno birajte PS4 konzolu! Na 3D BOX Blogu već smo pisali o brojnim prednostima ove vrste konzola i iznosili činjenice o njenoj današnjoj aktuelnosti.

Ovaj put prenosimo iskustva i zapažanja drugih o PlayStation 4 konzolama, koja, takođe, ukazuju na nenadmašan kvalitet ove platforme za video igre. Na sajtu mondo.rs objavljan je detaljan i sveobuhvatan osvrt na kvalitete i mogućnosti PS4 konzola. U tekstu koji prenosimo navedene su brojne činjenice koje potvrđuju neprikosnoveni status najbolje platforme za igre na svijetu.

“Ovog puta osvrćemo se na PS4 igračku platformu i na to šta sve ona trenutno donosi gamer-ima. Ako volite video igre, danas možete da ih iskusite na bezmalo svakom elektronskom uređaju koji ima ekran. To je moguće čak i na najnovijim modelima inteligentnih frižidera sa displejom i WiFi antenom.

Četvrt vijeka PS konzole su najbolji izbor

Mobilni telefoni i tableti, igračke konzole, pametni satovi, PC računari, retro gameboy klonovi, smart televizori, televizori sa povezanim Android box-om… Opšta dostupnost, zapravo (pre)zasićenost ponude igračkog hardvera ima mnogo prednosti, ali i mnogo mana, od kojih je najveća neozbiljnost. Zapravo, to je stvaranje utiska da su igre neozbiljna rabota, ekvivalent kineskog gedžeta sa Ali Express-a, jeftinog namještaja od iverice ili narodne zabave oličene u reality programima.

Razlika između većine tih stvarčica i ozbiljne, namjenske igračke mašine kao što je Sony PlayStation 4 je slična razlici između hamburgera kupljenog na ulici i medium rare bifteka u dobrom restoranu. Oba obroka će vam napuniti stomak, ali samo poslije jednog ćete biti zadovoljni i punih baterija se uhvatiti u koštac sa životom.

PlayStation platforma postoji već četvrt vijeka. Originalna konzola, popularni PlayStation “kec”, lansirana je 3. decembra 1994. godine. Donijela je CD-ROM i igre nove generacije, koje su bile nedostižan san za tadašnje računare i konkurentske konzole. U proteklih 25 godina platforma je osvježavana novim verzijama konzole, koje su svaki put značajno pomjerale granice grafike i gejmpleja. Uvijek je to bio najbolji izbor za svakog ko je svoje slobodno gaming vrijeme i novac cijenio na pravi način.

Ogroman izbor vrhunskih PS4 igara

Rečeno jezikom modernih influensera, PlayStation je oduvijek bio trendseter, kako po pitanju snage hardvera, tako i po ekskluzivnim igrama i igračkim serijalima. Uncharted, Wipeout, Twisted Metal, Gran Turismo, Metal Gear Solid, Ratchet & Clank i God of War su mali dio onoga što nam je PS obezbijedio u svojoj plodnoj istoriji.

PlayStation 4 je platforma, koja je ove godine dostigla svoju punu zrelost. To je životni period kada joj je biblioteka igara puna naslova, po kojima će biti definisana u udžbenicima istorije. Ekskluzive, igre i serijali, koje ne možete da igrate nigdje drugdje, uključuju igre kao što su Marvel’s Spiderman, Uncharted serijal, remasterizovani God of War, Persona 5, Horizon Zero Dawn, Bloodborne, Until Dawn i mnoge druge.

I pored toga, velike stvari su najavljene i za 2020. Između ostalog, stižu naslovi poput The Last of Us 2, Ghost of Tsushima, Nioh 2 i Final Fantasy VII Remake. Naravno, postoji more igara, koje PlayStation 4 dijeli sa konkurentskim platformama: FIFA serijal, Call of Duty, PES, Tomb Raider, Mortal Kombat, Fortnite i drugi naslovi upotpunjuju bogat igrački portfolio.

PS4 je prva igračka konzola, koja je ozbiljno i komercijalno uspješno prigrlila koncept virtuelne realnosti, cjenovno ga približivši srednjoj klasi. Alternativni sistemi na PC računarima (VR headset + dovoljno jak računar) koštaju kao kvalitetan polovni automobil, koji je bio garažiran i koga je pedantna baba vozila samo do pijace. PSVR nije prosta “ulaznica” u svijet VR-a kao što je električni trotinet uvod u svijet vozila na baterije. PSVR nudi bezmalo sve ono što nude i tri puta skuplja VR rješenja za PC.

Velika sniženja u 3D BOX-u

Kao alternativa igranju na PC-ju, PS4 nudi ono što na računaru ne postoji preko decenije – razmjenu igara na diskovima. PC igre odavno postoje samo kao digitalni naslovi, koji se vezuju za korisničke naloge, koji se ne mogu dijeliti sa drugima bez dijeljenja korisničkog imena i šifre, što svakako nije preporučljivo i nikada nije bilo pametno. Takođe, tu su i organske zajednice PS4 igrača, bilo u formi društva iz razreda ili Facebook grupe za razmjenu igara. Tako se, takođe, lako i jednostavno ostaje u udobnoj sferi u kojoj nema krekova, drajvera, šizenja, ludenja i grafičkih kartica od 1.000 i kusur evra…

Kod globalnih i domaćih prodavaca praznici su tradicionalno vrijeme za masovne popuste. To, naravno, važi i za PS4 konzole, pripadajući hardver i igre. Dok čekamo PlayStation 5, koji je najavljen za kraj 2020. godine, imamo priliku da uz minimalni trošak iskusimo značajan dio gaming istorije ranog 21. vijeka. Biti konzolni gamer lakše je nego ikad. Količina kvalitetnog gaming iskustva dostupnog u ovom kasnom periodu jedne konzolne generacije zaista je impozantna. Ako nas pitate, zbog jednostavnosti i svega ostalog u ovom trenutku svakako biramo konzolu u odnosu na kompjuter. Nekako je i logičnije i ljepše.”

Na svim 3D BOX prodajnim mjestima pronaći ćete veliki izbor PS4 konzola na velikom popustu

U ove pretpraznične dane, naravno, na svim 3D BOX prodajnim mjestima pronaći ćete veliki izbor PS4 konzola na velikom popustu. Pored konzola, u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu u Banjaluci, na sniženju je i veliki izbor PS4 igara i drugih PS proizvoda. Međutim, u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka pronaći ćete i veliki izbor televizora najnovije generacije koji se, između ostalog, prepooručuju i za gaming. Riječ je o brendovima kao što su Sony, Samsung, Philips i drugi i svi dolaze u punoj 4K UHD rezoluciji, a po najpovoljnijim cijenama u BiH. Naravno, tu su i oni nešto skuplji modeli sa 8K rezolucijom.

Posebna pogodnost za kupce u 3D BOX-u je i opcija uštede povratom PDV-a o čemu ćete sve informacije dobiti na licu mjesa.

Scroll to Top