TOP 10 najprodavanijih naslova igara za PS4 konzole u 2019. godini

Dani pred Novu godinu su najpovoljniji period za fanove gaminga da obnove hardver i privatnu kolekciju dopune novim naslovima igara. 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci potrudio se da ljubiteljima PS4 gaminga maksimalno izađe u susret.

Aktuleno prednovogodišnje sniženje PS4 konzola, Dualshock kontrolera, razne PS opreme i ogromnog broja PS igara mnogi gameri su već iskoristili. Oni koji još nisu stigli da dopune svoj PS4 arsenal po najpovoljnijim uslovima u godini, mogu da to učine do 29. decembra. Iako su određeni proizvodi na velikom sniženju u 3D BOX PlayStation shopu već rasprodati, ponuda je i dalje veoma atraktivna i bogata. U naredna 3 dana mnoge PS igre će se još prodavati po ekstremno sniženim cijenama koje počinju od 21 KM.

Iako su određeni proizvodi na velikom sniženju u 3D BOX PlayStation shopu već rasprodati, ponuda je i dalje veoma atraktivna i bogata

Do tada, mi ćemo se osvrnuti na 10 najprodavanijih igara za PS4 konzole i druge platforme u 2019. godini. Prema podacima kompanije za istraživanje tržišta NPD group, 8 od 10 najprodavanijih naslova bile su nastavci postojećih izdanja. Preostale dvije su Star Wars Jedi: Fallen Order, u prodaju puštena mjesec dana prije novog filma iz istoimenog serijala, i Anthem, novo “čedo” autora igara Mass Effect i Dragon Age, prenosi telegraf.rs.

Top 10 lista najprodavanijih igara u ovoj godini na izmaku izgleda ovako:

10. Anthem (Electronic Arts)

9. Star Wars Jedi: Fallen Order (Electronic Arts)

8. Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo)

7. Tom Clancy’s The Division 2 (Ubisoft)

6. Kingdom Hearts 3 (Square Enix)

5. Mortal Kombat 11 (Warner Bros. Interactive)

4. Borderlands 3 (Take 2 Interactive)

3. Madden NFL 20 (Electronic Arts)

2. NBA 2K20 (Take 2 Interactive)

1. Call of Duty: Modern Warfare (Activision)

Scroll to Top