Svim svojim kupcima i korisnicima 3D BOX želi srećnu i uspješnu 2020!!!

3D BOX je firma za trgovinu i usluge koja je u 2019. godini napravila značajan iskorak u poslovanju. 3D BOX se profilisao kao domaći trgovački brend koji okuplja i širi zajednicu zadovoljnih i srećnih kupaca modernih elektronskih uređaja vodećih svjetskih brendova. Prepoznatljivost i imidž gradi na ponudi najpouzdanijih uređaja provjerenog kvaliteta, po najpovoljnijim cijenama u BiH.

Evo prilike da 3D BOX upoznate u svim njegovim segmentima i steknete uvid u način na koji se stvara zajednica zadovoljnih i srećnih kupaca.

Web shop mobilnitelefoni.ba

3D BOX je nosilac svih prava na web shopu mobilnitelefoni.ba s kojim je i počeo razvoj firme do trgovačkog brenda prepoznatljivog u BiH i okolnoj regiji. Web shop je klasična online trgovina sa SSL sertifikatom, u kojoj uvijek možete da pronađete veliki izbor kvalitetnih telefona brendova kao što su Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei i mnogi drugi. Takođe, u ponudi je uvijek i veliki izbor televizora, pametnih satova, tableta, cjelokupan PlayStation asortiman i raznih drugih modernih elektronskih uređaja, od kućnih pročišćivača vazduha do električnih skutera. Na web shopu mobilnitelefoni.ba uvijek ćete pronaći i akcijske ponude uređaja ili originalne dodatne opreme koji su na sniženju.

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci je prvi specijalizovani gaming shop ove vrste u BiH. Kreiran je po vrhunskim standardima vodećeg svjetskog brenda u oblasti gaming-a. Kao ravnopravan član svjetske Sony PlayStation zajednice, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu nudi cjelokupan PS asortiman po najpovoljnijim uslovima.

U stalnoj ponudi je veliki izbor konzola i kontrolera, raznovrsnih PS rekvizita, opreme, VR paketa i PS bonova za dopunu. Naravno, tu je i najveći izbor originalnih PlayStation igara, uključujući i najnovije i najatraktivnije naslove. 3D BOX PlayStation shop je i mjesto dobre zabave i čestih akcijskih popusta, ponekad obilježenih ekstremnim sniženjima.

3D BOX shop u TC Mercator – brza realizacija kupovine na rate

Prošireni, renovirani i redizajnirani 3D BOX shop u Tržnom centru Mercator u Banjaluci sada je prostor gdje se na jednom mjestu mogu pronaći najnoviji smartfoni, televizori i cjelokupan PlayStation asortiman. U Stalnoj ponudi je i veliki izbor pametnih satova, originalne zaštitne i dodatne opreme za smartfone, kamera, tableta i druge tehničke robe.

Kupovina na rate u 3D BOX shopu u TC Mercator se jednostavno i brzo realizuje na licu mjesta. O načinima kupovine na rate, više možete da saznate na web shopu mobilnitelefoni.ba, u rubrici Kupi na rate.

3D BOX shop Gradiška

3D BOX shop u Gradišci, preko puta zgrade Opštine, jedan je od nosilaca uspješnog poslovanja i razvoja firme. Na frekventnom mjestu, u blizini državne granice, 3D BOX shop u Gradišci postao je prepoznatljiv kao mjesto jeftine kupovine kvalitetnih elektronskih uređaja vodećih svjetskih brendova. Mnogi državljani Hrvatske i Srbije koriste pogodnosti kupovine u 3D BOX-u u Gradišci jer uvijek dobijaju i opciju povrata PDV-a čime ostvaruju značajnu uštedu.

Vrhunski televizori nove generacije po najnižim cijenama u BiH

U 3D BOX-u uvijek možete da pronađete veliki izbor najkvalitetnijih televizora nove generacije po najpovoljnijim cijenama u BiH. Pored toga, neki od vrhunskih Sony, Samsung ili Philips televizora često mogu da se kupe i na atraktivnim akcijskim sniženjima. U ponudi su često i televizori drugih brendova, tako da je ponuda uvijek bogata i sveobuhvatna.

3D BOX i Apple

3D BOX je obezbijedio stalne maksimalne pogodnosti za sve kupce Apple uređaja. Pogodnosti se odnose na značajne uštede, maksimalnu garanciju originalnog kvaliteta, garantovan ovlašćeni servis, kao i dodatne garancije na zaštitu proizvoda. O svim ovim pogodnostima više možete da saznate na bilo kojem 3D BOX prodajnom mjestu.

TOP ponuda pametnih satova

Pored Samsung Galaxy Watch Active2 koji je AndoidCentral proglasio po svemu najboljim pametnim satom današnjice, 3D BOX po najpovoljnijim cijenama uvijek nudi i veliki izbor najkvalitetnijih pametnih satova i fitness tracker-a drugih brendova kao što su Apple, Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi i drugi.

Kupovina u 3D BOX-u uz opciju uštede povratom PDV-a

Jeste li znali da u 3D BOX-u sve elektronske uređaje možete da kupite uz mogućnost povrata PDV-a? Sve informacije o ovom vidu pogodnosti prilikom kupovine možete da dobijete na svim 3D BOX prodajnim mjestima. Ljubazno i stručno osoblje 3D BOX-a rado će vam pomoći da ostvarite ovaj vid značajne uštede prilikom kupovine.

3D BOX se od srca zahvaljuje svim svojim kupcima, korisnicima i poslovnim partnerima na ukazanom povjerenju uz želju da im Nova, 2020. godina bude puna zdravlja, sreće i uspjeha na svim poljima.

Scroll to Top