Samsung predstavio nove, unaprijeđene smartfone svoje atraktivne A serije

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. upravo je predstavila dva najnovija člana Galaxy A serije telefona – A71 i A51. Kreirani da pruže nevjerovatno korisničko iskustvo, ovi inovativni uređaji opremljeni su mnogim unaprijeđenim funkcijama.

Zahvaljujući boljim i jačim baterijama Galaxy A51 i A71 modela, ovim najnovijim smartfonima A serije značajno je produžena autonomija. Tako su uređaji postali idealni za korisnike kojima je užurbanost životni stil, prenosi itsvet.com.

Poboljšanja na svim nivoima A serije

Najnoviji modeli A serije dobili su i pametniju kameru koja omogućava vjerno bilježenje svih bitnih trenutaka u životu korisnika. Napokon, tu je i Infinity-O displej za neometani, vrhunski vizuelni doživljaj. Samsung Galaxy A51 i Galaxy A71 su, zapravo, unaprijeđene verzije prošlogodišnjih ultrapopularnih A50 i A70 smartfona.

“Veoma smo uzbuđeni što je uspješni portfolio A serije obogaćen novim modelima. Od lansiranja prošle godine ova serija važi za jednu od najvoljenijih. Novi modeli, A51 i A71, nastaviće da pružaju inovacije koje korisnici žele i vole. Svjesni smo da naši korisnici žele uređaje koji izgledaju dobro, traju duže i do detalja bilježe svako njihovo iskustvo. Upravo takvi su novi članovi Galaxy A porodice”, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor odjeljenja za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Bolja kamera za bolje iskustvo. Uz pomoć četiri vrhunske kamere – glavne, ultraširoke, Macro i Depth, u kombinaciji sa pametnim funkcijama, Galaxy A71 i Galaxy A51 stvoreni su za snimanje najznačajnijih trenutaka, do najsitnijih detalja i u nevjerovatno živopisnim bojama.

Stižu i S10 Lite i Note 10 Lite

Glavna kamera od čak 64 megapiksela na Galaxy A71, odnosno 48 MP na modelu Galaxy A51, napraviće izuzetno oštre i živopisne fotografije, bez obzira na to da li je napolju dan ili noć. Pored toga, sočivo ultraširoke kamere kod najnovijih modela A serije postavljeno je na 123 stepena, pružajući periferni vid identičan ljudskom oku. Ako situacija to zahtijeva, pametna funkcija kamere automatski će se prebaciti na Wide Shot režim. Macro kamera svaki objekat fokusira kristalno jasno, a svi detalji će posebno doći do izražaja korišćenjem Live Focus efekta na Depth kameri.

Istovremeno sa predstavljanjem novih modela A serije, Samsung je najavio i skoro objavljivanje dva nova modela na pragu premijum klase. U pitanju su Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite smartfoni za koje se očekuje da će biti izuzetno uspješni na tržištu.

Scroll to Top