3D BOX PlayStation shop nudi “najluđu” simulaciju vožnje u Delta Planetu

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci je prvi specijalizovani gaming shop ove vrste u BiH. Kreiran je po vrhunskim standardima vodećeg svjetskog brenda u oblasti gaming-a. Opremljenost shopa dodatno upotpunjuje vrhunski simulator za testiranje i upoznavanje PS4 igara koji je na raspolaganju svim posjetiocima shopa.

Simulator za isprobavanje atraktivnih PS4 racing igara u 3D BOX PlayStation shopu naročito je popularan među mlađim fanovima gaming-a. U centru specijalno dizajniranog kokpita nalazi se profi sjedište za igrača-vozača. Ispred sjedišta je instaliran Logitech G29 Driving Force Racing Wheel upravljački set s volanom, mjenjačem brzina i papučicama za kontrolu brzine. Od volana visokokvalitetne izrade i performansi, do seta pedala od nerđajućeg čelika, sve izgleda kao savršena replika najznačajnijih elemenata kokpita.

Gaming televizori u 3D BOX PlayStation shopu

Za pun ugođaj, naravno, tu je i televizor u punoj 4K UHD rezoluciji kako bi gaming iskustvo bilo na nivou. Kao ravnopravan član svjetske Sony PlayStation zajednice, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu nudi cjelokupan PS asortiman po najpovoljnijim uslovima. Međutim, 3D BOX je firma za trgovinu i usluge koja u ponudi ima i pažljivo odabrane televizore svjetskih top brendova. Karakteristika svih tih Sony, Samsung, Philips i televizora nove generacije drugih brendova je da su izuzetno kvalitetni, pouzdani, s garancijom od dvije do pet godina i veoma pristupačni, po cijenama najpovoljnijim u BiH. Mnogi od njih proizvedeni su, između ostalog, i za vrhunska gaming iskustva.

Podrazumijeva se da 3D BOX shop u Delta Planetu u stalnoj ponudi ima i veliki izbor konzola i kontrolera, raznovrsnih PS rekvizita, opreme, VR paketa i PS bonova za dopunu. Naravno, tu je i najveći izbor originalnih PlayStation igara uključujući i najnovije i najatraktivnije naslove.

Simulator za isprobavanje atraktivnih PS4 racing igara u 3D BOX PlayStation shopu naročito je popularan među mlađim fanovima gaming-a

Mjesto zabave, druženja i najpovoljnije kupovine

Sony PlayStation je jedan od 10 najpoznatijih i najprepoznatljivijih brendova u svijetu. Takođe, jedan je od tri najpopularnija brenda među milenijalcima širom planete. Godinama suvereno vlada globalnim tržištem gaming-a i ostvaruje uspješnu saradnju sa brojnim organizacijama na promociji sporta, kulture i opštih društvenih vrijednosti. Kao član svjetske PlayStation zajednice, 3D BOX ima privilegiju i čast da PlayStation brend dodatno približi građanima BiH.

Poštujući tradicionalne godišnje aktivnosti PlayStation-a, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu takođe učestvuje u akcijama kao što su Days of Play, Black Friday i druge. PlayStation shop u Delta Planetu je i mjesto zabave, druženja i organizovanja mnogih drugih akcija, promotivnih kampanja i specijalnih popusta.

Da li ste znali da 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu kupcima nudi i mogućnost značajne dodatne uštede pri kupovini, u vidu povrata PDV-a? O ovoj isplativoj opciji sve detalje možete da saznate na licu mjesta, u samom shopu.

Scroll to Top