Sony najavio široku ponudu novih naprednih televizora top kvaliteta

Sony Europe je na nedavno održanom sajmu CES 2020 za ovu godinu najavio široku ponudu novih naprednih televizora. Nova linija Sony televizora obuhvata najbolje kompanijine tehnologije da bi se uistinu ostvarile namjere proizvođača na ekranu najnovijih modela.

S novim asortimanom Sony želi ponuditi najbolje uranjajuće iskustvo na tržištu, s vodećim kvalitetom slike, inovativnim zvukom i besprekornim korisničkim iskustvom uokvirenim u vrhunske velike ekrane, prenosi pcchip.hr. Korišćenjem najboljeg Sony procesora slike X1 postiže se vrhunski, jasan i precizan kvalitet slike za vrlo realističan doživljaj gledanja. Premijum kvalitet zvuka ključni je dio postavki za uranjanje u sadržaj koji gledate na ekranu. Novi modeli sadrže Sound-from-Picture Reality, koji kupcima pruža osjećaj da zvuk dolazi direktno sa ekrana televizora.

Novi modeli televizora i dalje će donositi sadržaj studijskog kvaliteta zahvaljujući primjeni kalibriranog načina za Netflix. Pojedini modeli Sony televizora imaće čak i IMAX Enhanced tehnologiju. Ova tehnologija korisnicima će u dnevni boravak donijeti novi doživljaj zabave nudeći novi nivo slike i zvuka.

Nova Ambient Optimization tehnologija

Novi Sony televizori imaće i Ambient Optimization, novu tehnologiju koja optimizuje kvalitet slike i zvuka u bilo kojem okruženju korisnika. Automatski će prilagoditi svjetlinu slike ambijentalnom svjetlu u sobi, povećavajući svjetlinu u svijetlim sobama i smanjujući je u tamnim prostorijama za savršen pogled. Otkriva čak i predmete u sobi, poput zavjesa i namještaja koji mogu apsorbovati ili odražavati zvuk, precizno prilagođavajući akustiku kako zvuk iz televizora ne bi bio ugrožen.

Immersive Edge je novi koncept dizajna na dolazećim modelima Sony televizora

Immersive Edge je novi koncept dizajna koji je primijenjen na dolazećim modelima televizora najnovije generacije Sony televizora. Kako bi se postiglo još više uranjajućeg doživljaja, sada se na ivici ekrana nalazi diskretno postolje. Minimalistički stalak jedva se primjećuje, a korisnicima nudi poboljšano i nesmetano gledanje.

Više je nego očigledno da Sony nove modele televizora optimizuje prema dolazećim novim gaming konzolama. Naime, novi televizori će podržavati 8K rezoluciju, visoku brzinu kadrova 4K i 120 sličica u sekundi. Takođe, skraćuje se i vrijeme odziva putem HDMI ulaza kako bi se postigle maksimalne performanse za vrhunski igrački doživljaj.

Sony televizori u 3D BOX-u

Ipak, dolazak ovih moćnih Sony televizora na naše tržište moraćemo još da sačekamo, a i kada se pojave, za naše standarde biće izuzetno skupi. Budući da ni Sony PlayStation 5 konzole neće ugledati svjetlo dana prije kraja tekuće godine, kupovinu nekog od najnovijih modela Sony 8K televizora možda je bolje planirati u 2021. godini.

Do tada, u 3D BOX-u možete da pronađete najbolje aktuelne modele Sony televizora po najpovoljnijim cijenama u BiH. Pored toga, 3D BOX kupcima obezbjeđuje i realizaciju kupovine na rate, koja se brzo i jednostavno realizuje na licu mjesta, u 3D BOX shopu u TC Mercator.

Uz podrazumijevajući fiskalni račun i garanciju, 3D BOX kupcima pruža mogućnost i dodatne značajne uštede koja se ogleda u povratu PDV-a. O ovom vidu dodatne uštede sve informacije dobićete na bilo kojem 3D BOX prodajnom mjestu.

Scroll to Top