Gamer s PS4 konzolom u torbi nije mogao odoliti aerodromskom monitoru

Malo šta je nepodnošljivo kao dugotrajno čekanje na aerodromu, ali jedan gamer došao je na ideju kako da ubije dosadu. Aerodrom u Portlandu, na kojem je čekao svoj let, kao i većina drugih aerodroma, ne nudi ništa posebno zanimljivo.

Putnici na aerodromu u Portlandu, osuđeni na čekanje, dovijali su se na razne načine kako da prekrate vrijeme. A onda je gamer došao u centar pažnje svih putnika, ali i zaposlenih na aerodromu, javlja ubergizmo.com.

Ubrzo po dolasku na aerodrom, momak koji se očigledno dosađivao, posegnuo je za prtljagom i iz torbe izvadio PS4 konzolu. Strastveni gamer, naime, došao je na ideju kako da prekrati vrijeme do leta, ali to se mnogima nije dopalo. Jednostavno, konzolu je priključio na jedan od aerodromskih monitora i ne obazirući se oko sebe započeo svoju omiljenu PS4 igru.

Međutim, monitori obično služe za prikazivanje važnih informacija, poput mape aerodroma, pa je gamer prijavljen obezbeđenju samo nekoliko trenutaka nakon što je započeo igru. Drugi putnici, naime, reagovali su jer nisu uspijevali da se snađu bez neophodnih informacija, prenosi PC Press.

Gamer je ljubazno zamoljen od strane šefa obezbeđenja da oslobodi ekran zauzetog televizora. Momak je upitao da li može da završi rundu, za šta, na njegovu veliku žalost, nije dobio dozvolu. Ipak, sve je proteklo bez incidenata jer i šef obezbjeđenja i gamer su zadržali pristojnost i ljubaznost, obostrano pokazujući razumijevanje.

Scroll to Top