NOVO U 3D BOX-u Samsung tableti nove generacije i novih mogućnosti

Samsung tableti najnovije generacije obogatili su cjelokupnu ponudu 3D BOX-a, donoseći novi kvalitet u svim cjenovnim klasama. Riječ je o uređajima izuzetnih performansi i sa poboljšanim audio-vizuelnim učinkom što će i korisničko iskustvo podići na novi nivo.

Tableti nove generacije našli su svoje mjesto u svakodnevnoj upotrebi kao uređaji koji savršeno odgovaraju potrebama modernog čovjeka za informisanjem, učenjem, komunikacijom, zabavom i radom. Zahvaljujući svojim specifičnim dimenzijama i optimizovanim hardversko-softverskim komponentama, objedinjuju sve prednosti koje pojedinačno imaju smartfoni i laptopi.

Tableti sa S-Pen pametnom olovkom

Samsung Galaxy Tab A T515 je jedan od novih tableta sa najpovoljnijim odnosom cijene i kvaliteta. Idealan je za zabavu, ali i za ozbiljan rad ili učenje. Ne samo da je elegantnog dizajna i multifunkcionalan, već nije ni skup. Ovakvi tableti posjeduju živopisni WUXGA ekran visoke rezolucije i specifikacije koje savršeno odgovaraju brzom pristupu svim multimedijalnim sadržajima.

Među novopristiglim modelima je i robusni Samsung Galaxy Tab Active2 uz koji dolazi i S-Pen pametna olovka. Ovakvi tableti otporni su na prašinu, vodu, pa i padove s manjih visina. Kućište im je izrađeno od najkvalitetnijih, veoma čvrstih materijala zbog čega odlično podnose i uslove na najrazličitijim radilištima. Uređaj je opremljen mnogim korisnim i naprednim rješenjima koja se odnose na rad kamere, bezbjednost i uopšte na najpozitivnije korisničko iskustvo.

U najvišoj cjenovnoj klasi su Samsung Galaxy tableti S6 serije koju čine uređaji vrhunskih performansi i najširih mogućnosti korišćenja. Ovi uređaji su modernog, elegantnog dizajna, izuzetnih performansi i mogućnosti povezivanja. Dolaze s multipraktičnom S-Pen alatkom za pisanje i crtanje po fantastičnom AMOLED displeju, ali i za upravljanje raznim aplikacijama i procesima.

Povrat PDV-a i kupovina na rate

Tab S6 tableti po potrebi mogu da budu i telefon i laptop, jer imaju utor za Nano SIM karticu i kompatibilni su sa bežičnim tastaturama koje se kupuju posebno. Modeli Galaxy Tab S6 T860, 10.5 WiFi i Galaxy Tab S6 T865,10.5 LTE GRY takođe dolaze sa S-Pen pametnom olovkom.

Novi Samsung tableti u 3D BOX-u mogu da se kupe s popustom na gotovinu, na rate, a u ponudi je i opcija dodatne uštede pri kupovini u vidu povrata PDV-a. Sve informacije o jednostavnoj kupovini na rate ili o mogućnostima povrata PDV-a dobićete u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka ili na kontakt telefon 065/333-345.

Scroll to Top