Escobar promoviše svoj novi Fold telefon reklamom Sexy girls not included

Krajem prošle godine svijetu je predstavljen prvi smartfon s ekranom na preklop kompanije Escobar Inc – Escobar Fold 1. Vlasnik kompanije je Roberto De Hesus Eskobar Gavirija, brat najčuvenijeg narko bosa u istoriji organizovanog kriminala – Pabla Eskobara.

Za razliku od prilično skupih smartfona s ekranom na preklop, kao što su Samsung Galaxy Fold ili Huawei Mate X, Escobar Fold 1 tržištu je ponuđen po cijeni od samo 350 dolara. Za mnogo kraće vrijeme nego što je to kod poznatijih proizvođača slučaj, Escobar Inc na tržište je izbacio i svog novog “preklopnika” – Escobar Fold 2, prenosi telegraf.rs.

Escobar Inc kompanija navodi da njihov novi uređaj ima AMOLED ekran dijagonale 7.3 inča kada je rasklopljen. Escobar Fold 2 pokreće Qualcomm Snapdragon 855 čipset, a telefon je opremljen sa pet kamera.

U verziji opremljenoj sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, Escobar Fold 2 se može nabaviti po cijeni od 400 dolara. Uprkos navedenim vrlo dobrim specifikacijama, mnogi sumnjaju u istinski kvalitet ovog uređaja. Sumnju podgrijava činjenica da je prvi model preklopivog Escobara gotovo identičan jednom od prvih preklopivih smartfona – Royole Flexpai uređaju.

Budući da je Flexpai veoma loše prošao na tržištu, Escobar Fold 2 je dobio dizajn koji neodoljivo podsjeća na Samsung Fold. Mnogi vjeruju da su Escobar telefoni rađeni u Kini i da im je kvalitet prilično sporan. Ipak, iz Kine dolaze i neki od najboljih smartfona današnjice, a izražene sumnje nisu potvrđene argumentima.

Uglavnom, ako i ne ostane upamćen po kvalitetu, Escobar Fold 2 će, kao i njegov prethodnik, sigurno ostati upamćen po upečatljivoj reklamnoj kampanji – Sexy girls not included! Reklama za Escobar Fold 1 je snimana u Moskvi, a u njoj se pojavljuju i neke od najpoznatijih ruskih manekenki.

Scroll to Top