NOVO U 3D BOX-u Savršeni kućni Guzzini Hausbrandt aparat za kafu (Video)

3D BOX s ponosom predstavlja novi proizvod u svojoj ponudi – fantastični Guzzini Hausbrandt aparat za kafu. U ponudu je uvrštena i originalna mješavina pržene i mljevene Arabica i Robusta kafe koja dolazi u blister kapsulama.

Isplativost i top kvalitet Guzzini Hausbrandt aparata za kafu još niko nije uspio da ospori. Jedinstveni dizajn i kvalitet ovog uređaja kreirao je čuveni italijanski arhitekta i umjetnik Carlo Colombo u saradnji s kompanijom Hausbrandt.

Kao najstariji i najkvalifikovaniji italijanski proizvođač kafe, Hausbrandt je s ovim uređajem postigao sve što istinski ljubitelji najpopularnijeg napitka žele. Po veoma pristupačnoj cijeni, dakle, dobili su krajnje jednostavan aparat za rukovanje, apsolutno postojanog kvaliteta, i kafu savršenog mirisa i okusa.

Guzzini Hausbrandt aparat je optimalno rješenje za svaku kuću u kojoj se pije kafa. Međutim, sve prednosti i kvalitete ovog aparata nije tako lako nabrojati. Pored izuzetno pristupačne cijene, Guzzini Hausbrandt je veoma štedljiv potrašač električne energije. Za razliku od tradicionalnih kafe aparata, kod kojih ostaci kafe ostaju u situ, pa moraju da se čiste i povremeno servisiraju, Guzzini Hausbrandt aparat tih problema nema.

Kompanija Hausbrandt je, naime, patentirala i primijenila genijalno rješenje na svom uređaju tako da je svaki direktan kontakt kafe i aparata izbjegnut. Higijena je na maksimalnom nivou, jer nikakvi ostaci uopšte ne dopiru do sistema u unutrašnjosti uređaja. S ovakvim genijalnim rješenjima postignut je trajni top kvalitet aparata na kojem se uvijek priprema savršen espresso za savršen početak dana.

Osim prodaje Guzzini Hausbrandt aparata za kafu, 3D BOX je obezbijedio i njegovo besplatno ustupanje svima koji se obavežu da će kupovati najmanje 200 kapsula kafe mjesečno. S obzirom na to da Guzzini Hausbrandt aparat nije samo za kućnu upotrebu, savršeno je rješenje i za razne firme, kancelarije, redakcije, čekaonice, čitaonice, klubove i druga mjesta na kojima se ljudi okupljaju.

Scroll to Top