Uzmite besplatno Guzzini Hausbrandt aparat i samo kafu kupujte u 3D BOX-u

Uvođenjem u redovnu ponudu Guzzini Hausbrandt aparata za kafu, 3D BOX je otvorio novo poglavlje u komunikaciji sa kupcima. Osim kupovine ovog fantastičnog aparata iz radionice najstarijeg i najkvalifikovanijeg italijanskog proizvođača kafe, obezbijeđena je i mogućnost njegovog besplatnog preuzimanja.

Besplatno ustupanje Guzzini Hausbrandt aparata za kafu omogućeno je svima koji se obavežu da će vrhunsku Hausbrandt mješavinu Arabica i Robusta kafe u kapsulama kupovati u 3D BOX-u. Jedini uslov je da se mjesečno kupi najmanje 200 kapsula kafe, odnosno 20 pakovanja. Budući da je 3D BOX obezbijedio redovno snabdijevanje kupaca Hausbrandt kafom u pakovanjima od po 10 kapsula, kao i svu ostalu podršku korisnicima Guzzini Hausbrandt aparata, ova ponuda mnogima može da bude zanimljiva i prihvatljiva.

Na primjer, ako ste vlasnik firme koji vodi računa o produktivnosti radnog kolektiva, poklonite im Guzzini Hausbrandt aparat za kafu. Zaposleni će dobiti bolju, a jeftiniju kafu i na pauzama neće imati potrebu da obilaze obližnje kafiće.

Ako vlasnik ili direktor firme u kojoj radite nema sluha za vaše potrebe za kafom, udružite se s kolegama i uzmite besplatno Guzzini Hausbrandt aparat za kafu. Kada podijelite troškove nabavke kafe, vidjeće da je to najpovoljnija opcija za vas.

Pored upotrebe u kući, Guzzini Hausbrandt kafe aparati idelani su i za razne kancelarije, čitaonice, čekaonice, redakcije, sjedišta raznih udruženja…

Inače, svaka šoljica Hausbrandt kafe sadrži godine rada, proučavanja i istraživanja. Manifestuje savršen spoj tradicije i savremenosti, prošlosti i budućnosti. Hausbrandt sve to, svijet dragocjenih tradicija, pažnju prema detaljima, istraživanju i kvalitetu, stavlja u tih 7 grama kafe potrebnih za jednu šoljicu. To je razlog zašto Hausbrandt kafa nije samo napitak, već iskustvo u kojem se uživa. Šoljica Hausbrandt kafe je jedinstveno osjetilno iskustvo u uspješnoj potrazi za senzacijama okusa.

Scroll to Top