Televizori od 55 inča nude optimalan odnos cijene, veličine i kvaliteta

Na Balkanu su najpopularniji televizori dijagonale ekrana od 55 inča, govore sva novija istraživanja kao i pojedinačna iskustva korisnika. Sasvim sigurno, televizori dijagonale ekrana od 140 cm, za naše standarde, nude optimalan odnos cijene, veličine i kvaliteta.

Kompanija Sony, jedan od top 3 svjetska proizvođača televizora, nedavno je u Evropi sprovela obimno istraživanje nazvano “Evolucija dnevne sobe”. Rezultati istraživanja pokazuju da u Evropi više od trećine ljudi (35 odsto) želi TV koji ima više od 55 inča. Posljednjih nekoliko godina porasla je popularnost televizora sa velikim dijagonalama ekrana i u zemljama naše, Adriatic regije.

Optimalnih 55 inča

“Samo 30.7 odsto ispitanika iz zemalja Adriatic regije 2016. je željelo TV čija je veličina ekrana 55 inča ili više. Međutim, prošle godine taj procenat porastao je na 50 odsto onih koji žele TV od 55 inča ili čak veći“, ističu u kompaniji Sony.

S tim u vezi 3D BOX je pripremio posebno bogatu ponudu vrhunskih televizora dijagonale ekrana upravo od 55 inča. To su, dakle, Sony i Samsung televizori dijagonale ekrana od 140 cm koji će se savršeno uklopiti u dnevne boravke. Svojom veličinom, kao i kvalitetom slike i zvuka oplemeniće svaki prostor u kojem se nađu.

Pored veličine ekrana, mnogima je najbitnija stavka prilikom kupovine novog televizora njegova cijena. Budući da novi, relativno veliki televizori nikada nisu bili pristupačniji, standard od 140 cm se nameće kao optimalan.

Televizori dijagonale ekrana od 140 cm garantuju odličnu vidljivost u cijelom dnevnom boravku. Uz manja odstupanja, cijene im se kreću uglavnom u rasponu od 1.000 do 1.700 KM. Bitno je naglasiti da su to televizori top kvaliteta vodećih svjetskih brendova kao što su Sony i Samsung.

Idealan izbor za svaku porodicu

Sony i Samsung televizori nove generacije sa veličinom ekrana od 55 inča nude između ostalog i vrhunsko gaming iskustvo. To su LED televizori pune 4K rezolucije, često oplemenjeni posebnim novim tehnologijama koje gaming doživljaje podižu na viši nivo. Nude, dakle, vrhunsku grafiku, odziv u realnom vremenu i bogat, ispunjavajući i okružujući zvuk koji vas uvlači u centar radnje.

Televizori dijagonale ekrana od 140 cm su idealan izbor za svaku porodicu. S obzirom na veličinu ekrana, u mogućnosti su da u svaki dom unesu ponešto od bioskopske magije, ali i da vjerno prenesu atmosferu sa svake utakmice.

Veliki izbor televizora top brendova, dijagonale ekrana od 55 inča, pronaći ćete u 3D BOX-u po najpovoljnijim cijenama u BiH. Pored toga, kupovinom u 3D BOX-u uvijek imate i opciju značajne dodatne uštede na povratu PDV-a.

Scroll to Top