3D BOX Kupujte online, bez gužve i kontakata, jednostavno je i sigurno!

Online kupovina na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba je uvijek bila sigurna i uz obezbijeđenu brzu dostavu na kućnu adresu. Prednosti prodaje putem interneta danas posebno dolaze do izražaja. Mnogi ljudi su u strahu od korona virusa COVID-19 sveli kretanje na najmanju mjeru, pa većinu vremena provode kod kuće.

3D BOX je apsolutno spremno dočekao promjenu rutine većine stanovništva, nudeći optimalne uslove za online kupovinu na web shopu mobilnitelefoni.ba.

3D BOX je nosilac SSL sertifikata

Karakteristike bilo kojeg artikla predstavljenog u ponudi na web shopu su objektivne, precizne i zasnovane na podacima samog proizvođača. Online kupovina je bezbjedna i jednostavna, što 3D BOX garantuje posjedovanjem međunarodno priznatog SSL sertifikata. Ovaj sertifikat je standard i osnova bezbjednog poslovanja i sigurne komunikacije na internetu.

S obzirom na trenutne vanredne okolnosti, 3D BOX se osjeća obaveznim da kupce i korisnike dodatno informiše o online kupovini. Kupovina putem online shopa mobilnitelefoni.ba je, dakle, jednostavna, a neki od načina plaćanja kupcu obezbjeđuju i značajnu uštedu. Pretražite web shop i dobro se informišite o proizvodima i cijenama kao što biste to učinili i u klasičnim trgovinama. Preporučujemo da uvijek pogledate i rubriku Promo akcije u kojoj ćete vidjeti proizvode na sniženju.

Kada ste odabrali proizvod za online kupovinu, kliknite na ikonicu “Dodaj u korpu” koja se nalazi pored slike proizvoda. Pojaviće vam se ikonica “Vidi korpu” i klikom na nju otvoriće vam se stranica sa detaljnim uputstvima i navođenjem do konačne kupovine.

Lični podaci apsolutno zaštićeni

Da bi ste naručili proizvod odabran za kupovinu na web shopu neophodno je da unesene podatke u polja koja će vam se otvoriti nakon klika na ikonicu “Kupi”. Ti podaci su neophodni kako biste bili sigurni da ćete izabrani proizvod dobiti na upisanu adresu. Pored neophodnih ličnih podataka, unijećete podatke o načinu plaćanja koje može biti kartično, žiralno ili pouzećem (gotovinsko).

Važno je da znate da su svi vaši lični podaci maksimalo zaštićeni i da neće biti korišćeni ni u kakve druge svrhe osim u vašu korist, kako je to i definisano u Politici privatnosti i Uslovima poslovanja 3D BOX-a. Takođe, posrednici 3D BOX-a u sistemu naplate, PikPay i Unicredit banka, garantuju vam 100 odsto sigurne transakcije i apsolutnu zaštitu podataka koje pošaljete.

Scroll to Top