Xiaomi pročišćivači vazduha su efikasne ubice alergena i bakterija u kući

Najnoviji kućni pročišćivači vazduha kineske kompanije Xiaomi pokazali su se kao izuzetno efikasna odbrana od raznih alergena, prašine, dlaka… Širom svijeta postali su veliki prodajni hit. Njihov moderan dizajn, kompaktnost i izuzetna efikasnost učinili su ih poželjnim u svakom zatvorenom prostoru u kojem borave ljudi.

Mi Air Purifier uređaji su izuzetno efikasni, praktični i tihi pročišćivači vazduha, ujedno i veoma štedljivi potrošači energije. Prostoriju u kojoj rade 100% štite od prašine i vune, te 91% od formaldehida i benzola. Za samo nekoliko minuta u stanju su da unesu svježinu u prostore i do 500 metara kubnih.

Izuzetno moćni troslojni filter

Zahvaljujući svojoj kompaktnosti i veličini Xiaomi pročišćivači vazduha se, po potrebi, lako premještaju iz prostorije u prostoriju. Pogodni su, takođe, i za manje prostore, jer efikasno eliminišu ustajali vazduh i u prostor brzo unose svježinu. S dvostrukim ventilatorom i sistemom za cirkualciju efikasno pročišćavaju vazduh u svim stambenim prostorima. Ujedno, obezbjeđuju i neophodnu cirkulaciju vazduha.

Mi Air pročišćivači imaju ugrađen troslojni filter koji filtrira i do 99% štetnih tvari i neugodnih mirisa iz vazduha. Troslojni filter sastoji se od primarnog PET filtera, HEPA filtera i filtera sa aktivnim ugljem. Filter poslije nekog vremena korišćenja može da se izvadi i očisti ili zamijeni novim.

Zahvaljujući troslojnoj filtraciji obezbijeđeno je maksimalno pročišćavanje vazduha. Pročišćivači imaju vanjski sloj primarnog PET filtera koji odstranjuje iz vazduha velike čestice pa tako i prašinu i dlake. Srednji sloj čini HEPA filter koji izuzetno efikasno uklanja čestice veličine mikrona i hvata štetne bakterije. Na kraju, unutrašnji sloj filtera, izrađen od visokokvalitetnog aktivnog uglja, jednako moćno i efikasno upija formaldehid i druge štetne tvari i mirise.

Pročišćivači povezivi sa smartfonom

Mi Air pročišćivači mogu da se sinhronizuju i sa vašim pametnim telefonom. Potrebno je samo da preuzmete aplikaciju Mi Home i kreirate svoj nalog. U aplikaciji možete da mijenjate ili prilagođavate način rada pročišćivača, odnosno da podešavate vrijeme njegovog rada. Najbolje od svega je da putem ove aplikacije uređaj možete da aktivirate i prije nego što stignete kući. Kada dođete, stan će vam odisati svježinom, jer će zagađivači u vazduhu već biti eliminisani.

Na svim 3D BOX prodajnim mjestima, kao i na web shopu mobilnitelefoni.ba, u ponudi su pristupačni Xiaomi pročišćivači Mi Air Purifier 2H, Mi Air Purifier 2S i Mi Air Purifier Pro.

Scroll to Top