I BMW preporučuje Sony PlayStation gaming tokom kućne izolacije (Video)

BMW i Sony PlayStation u zajedničkoj kampanji za ostanak kod kuće tokom pandemije Corona virusa. Ovo bi se moglo zaključiti iz kratke video poruke koju je na svom zvaničnom Instagram profilu objavio njemački auto gigant.

Objavljeni video traje tek oko 5 sekundi, a kadrovi koji se smjenjuju daju nam putokaz za izvođenje zaključka. Na početku se jasno vidi PS Dualshock kontroler posljednje generacije, potom moćni BMW u uličnoj trci, a zatim i dvojica gamera u kući koji se raduju dobroj vožnji.

Kadrovi BMW-a na ulici neodoljivo podsjećaju na Need for Speed, ali potvrde da je riječ baš o tom popularnom PS4 racing naslovu nema. Međutim, njemački proizvođač automobila šalje jasnu poruku da u vrijeme pandemije Corona virusa treba ostati kod kuće i dobro se zabaviti uz PlayStation.

Objavljujući ovaj video BMW se pridružio Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji koja preporučuje gaming kao zabavnu i korisnu aktivnost na očuvanju mentalnog zdravlja tokom kućne izolacije prouzrokovane pandemijom Corona virusa.

Scroll to Top