AKCIJA Brutalno snižene cijene hit naslova za PS4 konzole u 3D BOX-u

Nevjerovatno veliki broj hit naslova za PS4 konzole, po nevjerovatno sniženim cijenama na web shopu 3D BOX-a! Na ovu veliku aprilsku akciju odlučili su se mnogi izdavači igara tako da je izbor bogatiji i povoljniji nego ikad.

Pandemija Corona virusa natjerala je ljude širom svijeta da smanje kretanje i ostanu u kućnoj izolaciji. To je vjerovatno i glavni razlog aprilskog obaranja cijena ogromnog broja najatraktivnijih PS4 igara. Kada je već tako, nema razloga da se ova povoljna prilika propusti, pogotovo što akcija traje i naredne sedmice. Uz to, i Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje gaming kao odličan vid očuvanja mentalnog zdravlja tokom kućne izolacije.

Popust na najatraktivnije PS4 naslove

Zapravo, naslovi iz TAKE 2 i Ubisoft produkcije na sniženju su do 26. aprila. Međutim, pored ova dva istaknuta gaming studija, cijene svojih igara oborili su i drugi veliki izdavači. Tako je istovremeno pokrenuta i akcija sniženih cijena za PS4 naslove kompanija SIEE, Warner i Activision.

U nepreglednoj akcijskoj ponudi PS4 hit naslova gotovo sigurno je da ćete pronaći i igre koje najviše želite, i to po najnižim cijenama do sada. Obratite pažnju samo na sljedeće naslove: Borderlands 3, Sid Meier’s Civilization VI, GTA V Premium Edition, Red Dead Redemption 2, The Outer Worlds… Sve su to, dakle, top igre koje sada imate priliku da nabavite za relativno sitne pare.

Široke ruke je i Ubisoft, jer na ekstra sniženju su njihovi najatraktivniji naslovi poput Assassin’s Creed 3 & AC Liberation HD Remaster, Far Cry 5 & Far Cry New Dawn set, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Aurora Deluxe Edition i drugi.

Na sniženju skoro sve što zamislite

Uporedo je pokrenuta i akcija brutalnog sniženja 50 vrhunskih PS4 naslova koja traje do 19. aprila. Po nevjerovatno sniženim cijenama pronaći ćete naslove kao što su Spiderman, God of War Hits, Death Stranding Standard Edition i mnoge druge. Na velikom sniženju su i popularne trilogije Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i Spyro Trilogy Reignited.

Da ne bismo dalje nabrajali, sve što zamislite od PS4 igara koje biste željeli, sada je najvjerovatnije na sniženju koje se ne smije propustiti. GLHF!

Scroll to Top