PROLJEĆNA AKCIJA Električni skuteri top klase na web shopu 3D BOX-a

Električni skuteri su prošle godine osvojili svijet i postali najpopularnije gradsko prevozno sredstvo. Ekonomični su, praktični, zabavni i, s obzirom na aktuelnu pandemiju Corona virusa, mnogo sigurniji od svake vrste javnog prevoza. Jednostavni su za korišćenje, ekološki apsolutno prihvatljivi, lako sklopivi i lagani za nošenje i odlaganje.

S dolaskom lijepog vremena i proljeća mnogi su se opredijelili za električni skuter kao najpraktičnije prevozno sredstvo. Na web shopu 3D BOX-a formirana je top ponuda električnih skutera vrhunskog kvaliteta. Odnedavno, pored nagrađivanih Xiaomi električnih skutera M365 i M365 PRO, u redovnu ponudu su uvršćeni i nenadmašni električni skuteri američkog brenda Segway.

Električni skuteri američkog brenda

S obzirom na raspon cijena i performanse modela, svako je u prilici da na web shopu 3D BOX-a za sebe izabere idealan električni skuter. Ninebot KickScooter Segway ES1 je osnovni model sklopivog i laganog električnog trotineta čuvene američke kompanije. To je urbani električni skuter dizajniran za pomoć u izbjegavanju gustog saobraćaja. Uživaćete u prilično dugoj i bezbjednoj vožnji. Ovim skuterom, na jednom punjenju baterije, možete da prevalite do 25 km, maksimalnom brzinom od 20 km/h.

Nešto jačih performansi, ali cijenom i dalje pristupačan je Ninebot KickScooter Segway ES2. Čvrste, sigurne gume i amortizeri na oba točka obezbjeđuju maksimalnu udobnost u vožnji ovog električnog skutera. Tempomat je ugrađen da biste mogli odabrati i zaključati željenu brzinu za još opuštenije krstarenje gradom. LED displej pokazuje brzinu vožnje, Bluetooth konekciju, mod vožnje i stanje baterije.

Robusniji i jači predstavnik iste serije kojoj pripadaju ES1 i ES2 je Ninebot KickScooter Segway ES4. Riječ je o nešto jačem i bržem sklopivom i laganom urbanom električnom trotinetu, dizajniranom za pomoć u izbjegavanju gustog saobraćaja. Idealan je izbor za gradske službenike, studente, kurire, dostavljače i druge osobe u pokretu. Na ovom skuteru vrhunskog dizijana i kvaliteta izrade uživaćete u dugoj, udobnoj i bezbjednoj vožnji.

Brza dostava na kućne adrese širom BiH

Klasu za sebe predstavlja neslužbeni kralj e-trotineta, pred kojim ostali električni skuteri nemaju nikakvih šansi za ravnopravan status. U pitanju je Ninebot KickScooter Segway MAX G30, reprezentativni predstavnik električnih skutera cijelog svijeta. MAX G30 je robusni i izuzetno snažni električni trotinet s 10-inčnim pneumatskim gumama. Na njemu ćete u sigurnoj i udobnoj vožnji bez problema prevaliti i do 65 km na jednom punjenju baterije što je nedostižno za sve druge modele ove vrste prevoznog sredstva.

Električni skuteri brendova Segway i Xiaomi na web shopu 3D BOX-a predstavljaju top ponudu modela sa odličnim odnosom cijene i kvaliteta. Online kupovina na web shopu 3D BOX-a je jednostavna i sigurna, a podrazumijeva se i brza dostava kupljenih proizvoda na kućne adrese širom BiH.

Scroll to Top