3D BOX Izaberi top TV u superisplativoj kombinaciji sa PS4 konzolom!

3D BOX je kreirao specijalnu Bundle ponudu top televizora u superisplativoj kombinaciji sa PlayStation 4 konzolama. Kupovinom jedne od 3 ponuđene kombinacije ostvarujete veliku uštedu, a zauzvrat dobijate bogat izbor vrhunske kućne zabave.

Pored istinski savršene 4K UHD rezolucije slike, Samsung i Sony televizori nove generacije garantuju nenadmašno gaming iskustvo zahvaljujući svojoj vrhunskoj povezivosti i kompatibilnosti sa PlayStation 4 konzolama. U kombinaciji istinske 4K rezolucije slike, podržane najnaprednijim HDR tehnologijama, i top performansama PS4 konzola, dobija se savršen kvalitet zabave.

Specijalna Bundle ponuda

Specijalna Bundle ponuda 3D BOX-a odnosi se, dakle, na 3 savršene kombinacije televizora i PS4 konzola za nenadmašno gaming iskustvo i vrhunski ugođaj gledanja filmova i drugih omiljenih televizijskih sadržaja. Osim što omogućuju radost i zabavu za cijelu porodicu, ovi Bundle paketi kreirani su da vam obezbijede i značajnu uštedu u kombinaciji sa dobrom zabavom za cijelu porodicu.

Prva Bundle ponuda je u kombinaciji Samsung TV UE43RU7402 i PS4 konzola 500 GB Slim F chassis. Ovaj Smart TV najnovije generacije je nevjerovatno visokog kvaliteta slike sa milijardu nijansi boja! Kao i ostali Samsung televizori nove generacije pruža pravu, upečatljivu 4K UHD rezoluciju sa 3840×2160 piksela. To je čak 4 puta više piksela od TV ekrana sa FHD rezolucijom. Dijagonala ovog Smart TV-a je 43 inča, odnosno 109 cm. U kombinaciji sa PlayStation 4 konzolom 500 GB Slim F chassis, vrhunski uzbudljivo gaming iskustvo je zagarantovano. Inače, PS4 konzola 500 GB Slim F chassis je fantastična, redizajnirana platforma za gaming kompanije Sony. Obogaćuje je poboljšani i pojačani hardver. Riječ je o uređaju koji je napravljen da bude aktuelan godinama.

Druga Bundle ponuda je u kombinaciji Samsung LED TV UE55RU8002 i PS4 konzola 500 GB Slim F chassis. Kupovinom ova dva proizvoda u paketu, po jedinstvenoj, super sniženoj cijeni, u prilici ste da značajno profitirate. Ovaj Smart TV najnovije generacije korisnicima u svakom ambijentu pruža spektakl kristalno jasnih boja. Krasi ga elegantan dizajn, a na LED ekranu se pojavljuje prikaz u punoj, pravoj, upečatljivoj 4K UHD rezoluciji. Dijagonala LED ekrana ovog Smart TV-a je 55 inča, odnosno 140 cm. Poseban kvalitet ovog fantastičnog televizora su njegove široke mogućnosti, odnosno primijenjene tehnologije koje, između ostalog, obezbjeđuju i savršen gaming.

Sony TV i PS4 savršena kombinacija

Najkvalitetnija Bundle ponuda je u kombinaciji Sony Bravia TV KD-55XF9005 i PS4 konzola 500 GB Slim F chassis. Izabrani Sony Bravia je Smart TV sa snažnim audio-vizuelnim performansama, za uzbudljiv doživljaj gledanja i stvarni osjećaj akcije. S implementiranom 4K HDR Processor X1 Extreme tehnologijom omogućena je snažna i precizna obrada slika u realnom vremenu.

Prostrani TRILUMINOS ekran ovog modela je dijagonale 55 inča ili tačno 138.8 cm. Specifičnost Bravia KD-55XF9005 modela je u tome što donosi istinsko uzbuđenje gledanja filmova i igranja PlayStation igara u 4K HDR. Podržava brojne HDR formate, uključujući HDR10, Hybrid Log Gamma i Dolby Vision. 4K HDR televizori kompanije Sony su savršeni partneri za PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro konzole u čijoj kombinacji dobijate nenadmašno korisničko iskustvo.

Scroll to Top