Uz novi DLC za Mortal Kombat 11 stiže i besplatna nadogradnja udaraca

Iduće sedmice, preciznije 26. maja, Mortal Kombat 11 igrači dobiće mogućnost da igraju novi DLC. To podrazumijeva dodatak sa tri nova lika, produženje priče i nove skinove za određene igrače.

Iako će se Mortal Kombat 11: Aftermath nadogradnja plaćati najmanje 40 evra, u zavisnosti od konfiguracije ponude, Friendship završni udarci besplatno će stići za sve igrače, objavio je mondo.rs. Friendship će biti dostupan svima 26. maja kroz mjesečnu nadogradnju igre s kojom će stići i ispravke grešaka i uobičajena dotezanja gameplay-a.

Mortal Kombat 11: Aftermath vraća dva poznata lika u priču i igru, a to su Fujin i Sheeva. Robocop prvi put ulazi u Mortal Kombat univerzum, kao gostujući lik. Fujin je bog vjetra i Raiden-ov brat, zaštitnik Zemlje, dok je Sheeva pola čovjek i pola zmaj, kraljica antičke Šokan rase. Robocop je urađen po ugledu na filmske uloge Petera Velea, iz istoimenih filmova 1987. i 1990. godine. Zajedničko za sva tri lika je to da su moćni, brutalni, nemilosrdni i imaju, vjerovatno, najubitačnije Fatality udarce do sada.

U najnovijem, 11. nastavku epskog Mortal Kombat serijala kao novost je uvedena opcija personalizacije likova. Jednostavno, možete da poboljšate svoj lik u igri onako kako vi mislite da će biti najjači. Igra pruža skoro neograničene mogućnosti personalizacije boraca. Igrači mogu mijenjati skinove, opremu, specijalne mogućnosti i brutalne napade koji se mogu zaraditi kroz igranje.

U ovom krvavom i brutalnom nadrealnom svijetu okorjeli ratnici susreću se sa svojim bivšim izdanjima. Vremenski potresi unose pometnju u mečeve i stvaraju zbrku u glavama boraca. Besplatna nadogradnja Fatality udaraca stiže u pravi čas.

Scroll to Top