APPLE I 3D BOX Akcijska zamjena baterije za Macbook + Top Case

Korisnicima Macbook uređaja proizvedenih od 2016. do 2020, iz cijele Bosne i Hercegovine, 3D BOX pruža jedinstvenu, neponovljivu priliku da u ovlašćenom Apple servisu za samo 90 KM dobiju zamjenu baterije, uključujući kompletan Top Case servis! Najbitnija stavka u prijavi za akcijsku zamjenu baterije je da korisnik pored ličnih podataka navede i serijski broj svog Macbook uređaja.

Akcijsku zamjenu baterije uz kompletan Top Case servis, koja traje od 25. do 30. maja, 3D BOX je obezbijedio u partnerstvu s ovlašćenim Apple servisom za BiH. Inače, kompletan Top Case servis uključuje zamjenu top-case kućišta, tastature, trackpad-a i baterije. Da biste iskoristili ovu nevjerovatnu priliku neponovljivo povoljnog servisiranja vašeg Macbook uređaja, po cijeni 5 puta nižoj od redovne, neophodno je da se u sedmici akcijske zamjene baterije prijavite za servis.

Ne zaboravite serijski broj vašeg MacBook uređaja

Prijavu za akcijsku zamjenu baterije i kompletno Top Case servisiranje vašeg Macbook uređaja možete da obavite na pultu 3D BOX shopa u TC Mercator Banjaluka ili putem telefona 065/333-345. Promotivna cijena zamjene baterije + Top Case na vašem Macbook-u se ostvaruje plaćanjem unaprijed, uplatom 90 KM putem uplatnice na kojoj treba da navedete ime, prezime, adresu, kontakt telefon i, obavezno, serijski broj vašeg uređaja.

Na uplatnici treba da navedete ime, prezime, adresu, kontakt telefon i, obavezno, serijski broj vašeg uređaja

Plaćanje unaprijed, sa svim podacima koje smo prethodno naveli je neophodno kako bi serviseri iz Apple servisa mogli da vas pozovu i sa vama lično preciziraju sve što je neophodno u vezi servisiranja vašeg uređaja. Dijagnostika kompletnog uređaja se vrši online, a potom vam serviser podnosi izvještaj o tome u kakvom je stanju vaš Macbook. Zamjenska, nova baterija i eventualno još neki dijelovi za Top Case čekaju se 5-10 dana jer riječ je, naravno, o originalnim dijelovima Apple kvaliteta.

Ne propustite priliku da osvježite svoj Macbook i ponovo ga dovedete u savršeno stanje po ovoj nevjerovatno niskoj akcijskoj cijeni, kako bi vam besprekorno služio i ubuduće.

Scroll to Top