DAYS OF PLAY Uronite u PlayStation VR i podignite igru na najviši nivo

PlayStation VR je najviši i najimpresivniji oblik gaminga koji će vas uvesti pravo u srce virtuelne, proširene realnosti. Pokretanjem PS VR-a uronićete u uzbudljiv svijet u kojem odabranu igru ne igrate na uobičajeni način, već je doživljavate i proživljavate kao akter u centru zbivanja. Dosta je, dakle, bilo igre koju pratite na ekranima, vrijeme je da svoje omiljene igre sada i bukvalno proživite.

PlayStation VR obezbjeđuje vam virtuelnu realnost koju možete da istražujete koliko hoćete i kako hoćete. Gaming je tek mali dio onoga što dobijate sa bilo kojim PS VR paketom. Pored gaminga, možete da uronite u razne doživljaje, filmove i videozapise koje nude vodeći svjetski streaming kanali i VR autori.

PlayStation VR vam omogućava da se uključite u Littlstar VR Cinema, vodeću zabavnu VR mrežu koja obuhvata videozapise od 360 stepeni, filmove i dodatne sadržaje s kanala kao što su ABC, Discovery, National Geographic i Disney. Tu je i NextVR kanal za streaming koji vam obezbjeđuje pristup sportovima, muzici i zabavi na svjetskom nivou, kao i rastućem izboru novih originalnih sadržaja. Doživjećete potpuno novo i nenadmašno iskustvo gledanja fudbala, košarke, boksa ili koncerata s intenzivnim osjećajem da ste na mjestu zbivanja.

PlayStation VR filmovi, sport, muzika…

S PlayStation VR paketom stičete glavni uslov za pristup i korišćenje VR sadržaja i na kanalima kao što su YouTube, Lens, Within i drugi. Tu ćete, takođe, otkriti ogromnu i rastuću kolekciju potpuno interaktivnih videozapisa od 360 stepeni. Sjajni VR filmovi obećavaju vam iskustvo kakvo se ne može porediti ni sa čim drugim. Ti dokumentarni, igrani ili animirani VR filmovi će vas odvesti u virtualne svjetove ispunjene čudesnim pričama.

Pored PlayStation VR headseta, neophodne su vam PS4 konzola, PS kamera, Dualshock kontroler, a često i PS Move kontroleri

Da li ste znali da uz pomoć PlayStation VR paketa možete da zakoračite i u popularnu Netflix seriju Stranger Things? Razlika je, naravno, ogromna između gledanja epizoda na TV-u i samog uranjanja u uzbudljive događaje iz ove serije.

PlayStation VR vam obezbjeđuje i korišćenje simulatora virtualne stvarnosti. Možete da otkrivate sva čudesa planete Zemlje, od najviših vrhova do najdubljih okeana i upoznate zadivljujuća stvorenja koja žive u našem svijetu. Možete da istražite razne predjele, osjetite uzbuđenja safarija, upoznate egzotične stanovnike prirodnog rezervata LEWA u Keniji ili virtuelno roneći uz Davida Attenborougha istražite najveći koralni greben na svijetu…

Besprekorno vidno polje od 360 stepeni

Da biste uronili u virtuelnu realnost, pored PlayStation VR headseta koji stavljate na glavu, neophodne su vam i PS4 konzola i PS kamera. Osnovno upravljačko sredstvo je i dalje Dualshock kontroler, ali često će vam biti neophodni i PS Move kontroleri.

PlayStation VR vam obezbjeđuje pogled od 360 stepeni. Gledaćete kako svijet igre oživljava oko vas i diše uz besprekorno vidno polje, kuda god se okrenuli. Istražite nove realnosti uz prilagođeni OLED ekran i uglađene vizuelne elemente brzinom od 120 sličica u sekundi kako biste potpuno uronili u igre.

Tokom tradicionalnog, upravo aktuelnog Days of Play perioda, u 3D BOX-u PlayStation VR pakete možete da nabavite po najpovoljnijim cijenama ikada. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i – svijet je vaš!

Scroll to Top