3D BOX Top ponuda PS VR kompleta za 3D filmove, muziku i PS4 zabavu

S približavanjem objavljivanja 5. generacije PS konzola, PS VR ponovo dobija na aktuelnosti. Ovaj fantastični headset, koji dolazi s odgovarajućom PS kamerom, koristiće se, naime, i uz najnoviju PS gaming platformu. Najbolja vijest je, ipak, da se u sklopu upravo aktuelne promotivne akcije Days of Play nalazi na velikom sniženju sve do 8. juna.

S PlayStation VR kompletom uronićete u nevjerovatne PS igre i iskustva virtuelne relanosti. Možete da budete u centru izvanrednog svijeta igranja, uz ekskluzivne igre za PS VR, nadrealna 3D okruženja i savršenu jasnoću. I sve to na konzoli PS4 povezanoj sa nevjerovatno moćnim VR headsetom.

Nova dimenzija zvuka uz PS VR

Gledajte uz pomoć PS VR kako svijet igre oživljava oko vas i diše uz besprekorno vidno polje kuda god se okrenuli. Istražite nove realnosti uz prilagođeni OLED ekran i uglađene vizuelne elemente brzinom od 120 sličica u sekundi kako biste potpuno uronili u igre. Otkrijte novu dimenziju zvuka jer tehnologija 3D zvuka omogućava doživljaj usmjeravanja i udaljenosti zvukova sa svih strana. Razgovarajte s prijateljima na internetu, raspravljajte o taktikama u igri i poboljšajte uranjanje u virtuelni svijet uz headset s integrisanim mikrofonom.

Sa PS VR kompletom možete da uživate u stotinama VR videozapisa s raznih streaming usluga. Izbor je ogroman, od dokumentarnih filmova i priča, do virtuelnih putovanja i još mnogo toga. Na Lens streaming kanalu, na primjer, imate veliki izbor inspirativnih, zabavnih i vizuelno zapanjujućih filmskih sadržaja koje su izradili neki od najkreativnijih VR autora.

PS VR komplet će vam pomoći da otkrijte najljepše VR priče brojnih autora u jednoj aplikaciji – od maštovitih priča do pronicljivih dokumentaraca i puno drugih sadržaja. Možete, recimo, da se uživite u cjelovite VR filmove koji će vas odvesti u virtuelne svjetove ispunjene čudesnim pričama. PlayStation preporučuje Apollo 11 VR, nevjerovatno istraživačko putovanje u ovom jedinstvenom i interaktivnom dokumentarcu kroz oči posade čuvene letjelice.

Koristeći PS VR, možete da gledate i mnoge druge uzbudljive filmove. CTRL je, na primjer, mračna priča o mladom igraču e-sportova koji je nadomak pobjede, ali otkriva da je u igri mnogo više od novca… Ako ste ljubitelj muzike, možete da pogledate Philharmonia: The Virtual Orchestra. Doživjećete pogled iza pozornice londonskog filharmonijskog orkestra, jednog od najvećih svjetskih orkestara i uživati u uzbuđenju i snazi muzika s druge strane. I svoje omiljene pjesme sada možete da gledate na zapanjujuće nove načine. Harmonix Music VR stvara jedinstvenu vizuelnu projekciju koja odgovara ritmu.

Stereoskopski 3D doživljaj

Otkrijte zbirku 3D Blu-ray medija u nevjerovatnoj stereoskopskoj 3D dimenziji uz headset za PS VR. Filmovi kao što su Ghostbusters, The Amazing Spider-Man i Pixels oživljavaju pred vašim očima i donose uranjajuća kinematografska iskustva koja morate vidjeti da biste vjerovali. Možete, takođe, da zaronite u okeane, zakoračite u šume, pređete planine i preletite nebom, a zatim se otisnete na završno epsko putovanje svemirom. Pod naslovom Virry VR Safari: Feel the Wild čeka vas fantastični virtuelni safari bez napuštanja doma. Upoznaćete rijetke i egzotične divlje životinje sjeverne Kenije i približiti im se uz Virry VR. Ovaj nenadmašni  doživljaj nominovan je čak za nagradu BAFTA! Jednako uzbudljiva biće i virtuelna šetnja jezivom, kontaminiranom pustoši Černobila. Vidjećete i doživjeti atmosferu nastalu posljedicama jedne od najvećih katastrofa u istoriji.

PS VR će vam pored svega navedenog pomoći i da izradite fantastične 3D virtuelne slike uz pomoć CoolpaintrVR. Slike ćete izrađivati korišćenjem upravljača pokreta PS Move ili bežičnog Dualshock 4 kontrolera.

Days of Play 2020 akcija u 3D BOX-u, u okviru koje važe veliki popusti na PS VR i mnoge PS4 igre, traje do 8. juna.

Scroll to Top