Xiaomi Mi Band 5 zvanično predstavljen i pušten u prodaju po povoljnoj cijeni

Xiaomi Mi Band 5 pametna narukvica je zvanično predstavljena i u Kini se već nalazi u prodaji. Cijena ovog fantastičnog fitness trackera s mnogim funkcijama pametnog sata tamo je 32 dolara u verziji s NFC čipom. Iako će, kada uskoro stigne i na naše tržište, „petica“ biti nešto skuplja, ne bi trebalo da košta više od 100-120 KM. To je nevjerovatno povoljna cijena za kvalitet koji ova pametna narukvica ima.

A u osnovni kvalitet modela Mi Band 5, osim nevjerovatno povoljne cijene, spada njegova velika nadogradnja u odnosu na prethodnika. Najnovija generacija popularnog sata sada ima još bolji i veći Super AMOLED displej. Ovaj pametni nosivi uređaj sada je dobio i preciznije praćenje zdravlja i potpuno novi sistem magnetnog punjenja.

Veći ekran i novi dizajn

Na prvi pogled, najočiglednija promjena kod Mi Band 5 je u veličini kolor ekrana koji je porastao na 1.2 inča i za 20% je veći od prethodnika, navodi engadget.com. Deseci novih animiranih lica satova upotpunjavaju novi dizajn baš kao i sama narukvica koju možete da birate u 8 boja.

Čipset ovog elegantnog i atraktivnog modela pametne narukvice je priča za sebe. Obezbjeđuje cijeli spektar veoma korisnih funkcija, uključujući i odlične performanse Mi Band 5 fitness trackera. Poboljšani procesor povećane preciznosti za 50% u odnosu na Mi Band 4, dodavanje opcije praćenja menstrualnog ciklusa, dorađena funkcija prepoznavanja i praćenja stresa korisnika, samo su neke od korisnih mogućnosti ovog pametnog uređaja.

Fotografisanje na daljinu

Mi Band 5 sada prati i REM spavanje i razaznaje dubok i lagan san. Prati najrazličitije fizičke aktivnosti, od lagane šetnje do fitnessa, od plivanja do vožnje bicikla… Krase ga i odlične osnovne funkcije kao što su tačno vrijeme i vremenska prognoza, ali i jedna specijalna koja omogućava „okidanje“ fotografija na smartfonu.

Nema nikakve sumnje da će Xiaomi Mi Band 5 ovog ljeta biti veliki prodajni hit.

Scroll to Top