Neodoljiva ljetna ponuda najnovijih telefona Samsung Galaxy A serije

Ovog ljeta pristižu najnoviji modeli telefona Samsung Galaxy A serije koja nastavlja da donosi revolucionarne promjene u kvalitetu i dizajnu. Najsvježiji primjeri su upravo pristigli smartfoni srednje i niske cjenovne klase, koje bi, jednostavno rečeno, svako poželio.

3D BOX je obogatio ponudu telefona uvrštavanjem najnovijih Samsung modela kao što su Galaxy A11, Galaxy A21s, Galaxy A31, Galaxy A41… U pitanju su tek proizvedeni uređaji najatraktivnije grupe telefona, prepoznatljivih po vanserijskom kvalitetu i izuzetno prihvatljivoj cijeni.

Nedostižan iskorak u kvalitetu kamera

Jedan od takvih je i Samsung Galaxy A11. Sa moćnom glavnom Triple kamerom i cijenom ispod 300 KM, ovaj smartfon skoro da nema konkurenciju. I nije u pitanju samo nadmoć u kvalitetu kamera, jer A11 odlikuju i mnogi drugi kvaliteti. S baterijom kapaciteta 4000 mAh i opcijom njenog brzog punjenja učvršćuje nadmoć u klasi kojoj pripada.

Tek 100 KM skuplji Samsung Galaxy A21s donosi još raskošniji kvalitet i još veće mogućnosti uz stabilan i pouzdan rad. I kod ovog modela glavni aduti su kamere i ogroman kapacitet baterije. A21s je prvi smartfon s cijenom ispod 400 KM koji dolazi s glavnom Quad kamerom izuzetnih mogućnosti. Uz bateriju od 5000 mAh, ovaj uređaj bi mogao privući pažnju mnogih, a zbog nevjerovatno povoljne cijene postati i njihov definitivni izbor.

Samsung Galaxy A31 je već smartfon i za zahtjevnije korisnike, jer pored odlične Quad kamere ima i moćnu bateriju, ali i izuzetne performanse. Uz čuveni Super AMOLED ekran i FHD+ rezoluciju impresivne gustie piksela od 441 ppi, ovaj telefon ultrapovoljne cijene čini se jednim od najkompletnijih i najkvalitetnijih u klasi.

Top ponuda Galaxy A smartfona u 3D BOX-u

Jednako atraktivno djeluje i Samsung Galaxy A41, proizveden u maju ove godine. Iako na prvi pogled njegove specifikacije ne djeluju tako moćno kao kod prethodno navedenih modela, u pitanju je odlično upakovan telefon garantovanog kvaliteta i izuzetnih mogućnosti. Sjajno podešen čipset u kombinaciji s 4 GB RAM-a obezbjeđuje uređaju fluidan rad i zavidne performanse.

Pored navedenih modela iz Galaxy A serije, u 3D BOX-u ćete pronaći i mnoge druge Samsung modele smartfona po najpovoljnijim cijenama u BiH. Sve telefone moguće je kupiti i na rate, ali i online, putem web shopa 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top