SUPERPOVOLJNO Top ponuda dva najbolja Ninebot KickScooter Segway skutera

Segway Ninebot KickScooter električni skuteri su koliko ekonomično, toliko i atraktivno gradsko prevozno sredstvo, naročito ljeti. Osim što će da vas poštede pješačenja po vrućini ili zagušljivog javnog prevoza, omogućiće vam da ugodno „zaplovite“ ulicama i osjetite sve čari takve vrste kretanja.

Ali Segway, kao vodeći svjetski brend u proizvodnji skutera, nudi i mnogo više. Njihovi električni skuteri iz serije Ninebot KickScooter su najbezbjedniji dvotočkaši, budući da su oplemenjeni najnovijim tehnologijama namijenjenim savršeno udobnoj, preglednoj, ekološki apsolutno prihvatljivoj i sigurnoj vožnji.

Vrhunska Ninebot KickScooter serija

Ninebot KickScooter Segway ES2 je dizajniran za pomoć u izbjegavanju gustog saobraćaja. Idealan je izbor za gradske službenike, studente, kurire, dostavljače i druge osobe u pokretu. Na ovom skuteru vrhunskog dizajna i kvaliteta izrade uživaćete u prilično dugoj i bezbjednoj vožnji.

Ninebot KickScooter Segway ES2 je izrađen od vrlo čvrste i lagane aluminijumske legure koja se koristi u vazduhoplovnoj industriji. Ima jake litijumske baterije koje mu omogućuju brzinu od 25 km/h i brže prelaženje većih razdaljina. U klasi mu nema ravnog, a pripada i seriji najboljih električnih skutera na svijetu, iako to njegova veoma povoljna cijena ne nagovještava.

Ninebot KickScooter Segway ES4 je robusniji i jači predstavnik iste serije kojoj pripada i ES2 model. Segway ES4 je za kratko vrijeme dobio pregršt priznanja zbog svog vanserijskog kvaliteta i pouzdanosti u vožnji. Na testovima vožnje takođe se pokazao kao električni skuter bez premca u klasi, a proglašen je i generalno najboljim u 2019. godini.

Udobna vožnja i maksimalna bezbjednost

Na jednom punjenju baterije Ninebot KickScooter Segway ES4 prevaljuje čak 45 kilometara. Masksimalna brzina mu je 30 km/h. Ima ugrađen ekološki sistem oporavka energije, nema vidljivih kablova koji bi mu narušili estetiku, otporan je na vodu i prskanje, apsorbuje vibracije i ima svjetla prilagodljiva vremenskim uslovima. Amortizeri prednjeg i zadnjeg točka omogućiće vam ugodnu vožnju, a anti-blok mehaničke i električne kočnice daju sigurnost pri kočenju.

Na prodajnim mjestima 3D BOX-a ćete pronaći oba navedena Ninebot KickScooter Segway električna skutera po najpovoljnijim cijenama u BiH.

Scroll to Top