Ubisoft najavio nastavke Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs… (Trailers)

Čuveni francuski izdavač video igara Ubisoft zvanično je najavio izlazak novih naslova iz svoje produkcije. Uglavnom je riječ o nastavcima njihovih najuspješnijih izdanja kao što su Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs

Najava noviteta, uz prateći trailer za svaki novi naslov, održana je na online događaju Ubisoft Forward. Zvanično je prikazan trailer za Far Cry 6, nastavak legendarnog serijala koji je imao ogroman uspjeh na tržištu. Zatim je prikazan i trailer za Watch Dogs: Legion, nastavak još jednog njihovog izuzetno uspješnog projekta.

Pobuna građana protiv diktatora

Od noviteta koji će uskoro na tržište, uz prateći trailer predstavljena je free-to-play pucačina Hyper Scape. Ipak, najviše pažnje i uzbuđenja izazvao je gameplay trailer za igru Assassin’s Creed: Valhalla, naslov koji će dodatno obogatiti jedan od omiljenih serijala svakog istinskog gaming fana.  

Novi nastavak igre Far Cry igrača vodi u Južnu Ameriku, u državu kojom vlada diktator El Presidente. Diktatora tumači glumac Giancarlo Esposito. Četvotominutni trailer prikazan na Ubisoft Forward događaju, uvodi nas u priču o tiraniji predsjednika i pobuni građana protiv njega.

Ubisoft je s ponosom predstavio i Hyper Scape, multiplayer pucačinu u urbanom okruženju, koja nudi mogućnost “napucavanja” i do 100 igrača po meču. S obzirom na reputaciju francuskog izdavača i prikazani trailer, nema sumnje da se radi o još jednom izuzetnom ostvarenju.

Spektakl na Ubisoft Forward događaju

Radnja igre Watch Dogs: Legion odvija se u Londonu. U odnosu na prethodne naslove, dolazeća igra nudi mogućnost regrutacije svih likova koje igrač ne kontroliše. Ipak, igra večeri na Ubisoft Forward događaju bila je Assassin’s Creed: Valhalla.

Najnoviji nastavak iz Ubisoft produkcije donosi nam veliku mapu na kojoj će se priča odvijati. Gameplay trailer je potvrdio da će se likovi boriti i protiv mitskih stvorenja, te otkrio koji su tipovi neprijatelja zastupljeni. Otkriveni su i neki elementi gameplay-a poput pustošenja (raid), istraživanja, mehanike šunjanja i borbe.

Za sve gaming fanove kojima se ovo predstavljanje učinilo kratko, Ubisoft je najavio još jedan Forward događaj do kraja ove godine, prenosi telegraf.rs.

Scroll to Top