ZVANIČNO CoD: Black Ops Cold War izlazi u novembru (Trailer)

CoD: Black Ops Cold War će se u prodaji pojaviti 13. novembra ove godine, zvanično je potvrdio Activision. Za sve one koji ovaj obećavajući naslov čuvene franšize žele da obezbijede uz određeni popust i bonuse, uskoro će biti otvorena PRE-ORDER opcija za kupovinu u pretprodaji.

Prije desetak dana objavljen je teaser za CoD: Black Ops Cold War, koji je sa upotrebom snimaka vezanih za stvarne događaje iz perioda Hladnog rata doveo do zabrane u Kini. Activision je sada sa par fotografija iz igre i uz trailer snimljen putem PS5 konzole, zvanično predstavio Call of Duty: Black Ops Cold War.

Direktan nastavak na prvi Black Ops

Na ovo je većina fanova čekala još od maja, a sada nakon niza poluinformacija stiže i zvanična potvrda da će se CoD: Black Ops Cold War pojaviti 13. novembra za PC, PS4 i Xbox One. Nešto kasnije pojaviće se i verzija za Playstation 5 i Xbox Series X, prenosi Play! Zine.

Što se tiče kampanje, ona će biti direktni nastavak na prvi CoD: Black Ops naslov. Priča je smještena u period s početka 80-ih godina prošlog vijeka i vodiće u različita globalna poprišta, kao što su Istočni Berlin, Vijetnam, Turska, SSSR… U kampanji će se sretati brojne istorijske ličnosti i sa njom će developer pokušati da podsjeti na istinite događaje i zločine koji su se tada odigrali.

Okršaji u vozilima

Multiplejer za CoD: Black Ops Cold War je takođe prisutan, i za ovu komponentu Activision obećava novu generaciju nadmetanja sa drugim igračima. Biće to borbe uz upotrebu oružja, a spominju se i okršaji koji će biti vođeni vozilima. Zombies mod ne izostaje, i biće baziran na radnji singleplayer kampanje i u vezi sa eksperimantima koji su se tada vodili.

Logično, Warzone će nastaviti da živi i oba naslova će biti blisko povezana. Prije nego što se Cold War pojavi 13. novembra, Treyarch i Activision će održati period otvorenog beta testiranja, ali datumi još nisu poznati.

Scroll to Top