3D BOX Od ove sedmice nova akcija na Activision hit naslove za PS4

Ako ste ljubitelj legendarnog Crash Bandicoot serijala koji izdaje Activision, pravo je vrijeme da posjetite 3D BOX. Naime, od ove sedmice Crash Bandicoot naslovi za PS4 su u 3D BOX-u na akcijskom sniženju, koje traje do 20. ovog mjeseca.

U istom periodu na akciji je i Spyro Trilogy Reignited, koji takođe izdaje Activision. Pored navedenih naslova za PS4 konzole, na akciji u 3D BOX-u su i neki hitovi drugih izdavača. Između ostalog, trenutno je na akciji i najveća ovogodišnja PS4 ekskluziva – The Last of Us 2.

Kad je u pitanju Activision, vrijedi naglasiti da se neki od njihovih najpopularnijih naslova trenutno prodaju po najnižoj cijeni do sada. Spyro Trilogy Reignited je jedan od takvih naslova, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Riječ je o tri najveće avanture nastavka Spyro the Dragon koje su stigle na PlayStation 4 i potpuno su prerađene najnovijom tehnologijom. Platformske pustolovine malog ali moćnog ljubičastog zmaja postale su sinonim za PlayStation. Ako su vaša djeca prvi put propustila njegove vatrene poduhvate, sada je prava prilika da to ispravite. Kada treba spasiti svijet, možete računati samo na jednog zmaja…

Ipak, Activision je planetarnu slavu stekao objavljivanjem Crash Bandicoot serijala koji je sada u 3D BOX-u na akciji. Pod naslovom Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, priča o legendarnom torbaru je dobila HDR sliku i novi nivo kvaliteta! Svi, naravno, znamo ko je Crash Bandicoot – legenda koja je pokrenula pravu revoluciju na Playstation konzolama. A igra je atraktivna koliko i zabavna.

Activision hit naslov na akciji od ove sedmice je i Crash Team Racing Nitro-Fueled. Pod ovim naslovom Crash Bandicoot sjeda za volan. Pripremite se za puni gas uz autentično iskustvo igre Crash Team Racing i još mnogo, mnogo toga. Sve je ponovo obrađeno, remasterizovano i dovedeno do perfekcije.

Kompletnu akcijsku ponudu hit naslova za PS4 možete da pogledate na web shopu 3D BOX-a, u rubrici Promo akcije/PlayStation. Sve igre na akciji, do isteka zaliha, možete da pronađete i u 3D BOX PlayStation shopu u Delta Planetu kao i u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka.

Scroll to Top