Otkriven sadržaj PlayStation 5 pakovanja, sutra zvanično i drugi detalji

Dolazeće PlayStation 5 konzole kupcima će se isporučivati u pakovanju sa postoljem nazvanim baza, informacija je koja je procurila od neimenovanog distributera. Biće to prva gamnig platforma kompanije Sony sa specijalnim postoljem koje će joj, kako se pretpostavlja, obezbijediti dva stabilna položaja – horizontalni i vertikalni.

Isti izvor navodi da će u PlayStation 5 paketu osim baze biti i DualSense kontroler, HDMI kabl, električni kabl za napajanje, USB kabl i uputstvo za upotrebu. Glavni proizvod u paketu je, naravno, konzola čiji je revolucionarni i izuzetno atraktivni dizajn oduševio poklonike gaming zabave širom svijeta.

Detalji koji mnogo više zanimaju fanove će, ipak, biti otkriveni tek sutra, na zvaničnom Sony PlayStation 5 Showcase događaju. Međutim, niko još nije potvrdio da će tada, napokon, biti saopštene i cijene konzola, što, vjerujemo, mnoge najviše zanima. Ipak, na ovom događaju očekuje se obilje drugih važnih informacija, od potvrde novih karakteristika i funkcija dolazeće konzole, do objave novih PS5 igara.

Od zvaničnika kompanije Sony očekuje se da potvrde ključne podatke o hardveru i novim funkcijama PlayStation 5 konzole, upoznaju nas sa svojom vizijom u vezi novog korisničkog interfejsa i potvrde skori dolazak najavljenih, ali možda i nekih još nenajavljenih igara.

Budući da nedavno najavljeni Call of Duty: Black Ops Cold War bilježi odlične PRE-ORDER rezultate, što znači da ga mnogi već kupuju u pretprodaji, treba očekivati nove detalje i o tom naslovu koji nam približava period Hladnog rata oslanjajući se na stvarne događaje i likove iz tog istorijskog poglavlja.

Napomenimo da je PRE-ORDER Call of Duty: Black Ops Cold War naslova za PlayStation 5 i PlayStation 4 konzole već aktiviran u 3D BOX-u gdje može da se kupi u pretprodaji. Kao što je već poznato, PRE-ORDER, odnosno kupovina u pretprodaji, i u ovom slučaju donosi značajnu uštedu, ali i atraktivne bonuse koje fanovi ove franšize neće propustiti.

Scroll to Top