NOVO U 3D BOX-u Ovogodišnji top Samsung TV s Crystal Display ekranom

U redovnu ponudu 3D BOX-a stigao je ovogodišnji Samsung Smart TV top kvaliteta, sa supermoćnim Crystal Display ekranom i Crystal 4K procesorom. Ovaj televizor iz serije TU7172 pruža najupečatljiviju i najčistiju 4K UHD rezoluciju za najimpresivnije korisničke utiske.

Kristalno čista i jasna slika na ovom televizoru je toliko prirodna i duboka da vas prosto uvlači u središte radnje koju pratite na ekranu. Crystal Display ekran, naime, obezbjeđuje optimizovani prikaz i širi raspon boja tako da možete vidjeti svaki, pa i najmanji detalj.

Podršku nenadmašnoom kvalitetu slike, čak i u današnje vrijeme ogromnih tehnoloških dostignuća, dobija od implementiranih najnaprednijih tehnologija kao što su HDR10+, HLG, Mega Contrast, PurColor i UHD Dimming. I uprkos svom visokom kvalitetu, ovaj TV dijagonale Crystal Display ekrana 50 inča, odnosno 127 cm, nema paprenu cijenu iako su mu dometi izuzetno visoki.

Vanserijski kvalitet, prvo uočljiv na samom Crystal Display ekranu, prenosi se i na ostale bitne elemente televizora. Impresivno audio iskustvo podržano je Dolby Digital Plus, Dialog Enhacement i Audio Pre-selection Descriptor tehnologijama, uz izlaz zvuka od 20W. Oplemenjen je i nekim nevjerovatno zanimljivim opcijama među kojima se izdvaja mogućnost pretvaranja ovog TV-a kod kuće u kancelarijski računar, sa krajnje jednostavnim pristupom sadržaju kompjuterski arhiviranom na poslu.

Na Crystal Display ekranu ovogodišnjeg Samsung TV-a i gaming izgleda nestvarno moćno. Tome u najvećoj mjeri doprinosi Game Enhancer funkcionalnost, koja optimizuje postavke ekrana za gaming, tako da imate više kontrole uz jedva primjetno ulazno kašnjenje. Glatko kretanje kroz igru doživjećete u njegovom najčudesnijem obliku, bez zamućenja zbog pokreta i trzanja. Tu je i Tap View opcija za najjednostavnije moguće prebacivanje filmova ili muzike s vašeg smartfona na televizor jednim jedinim dodirom.

Posjetite 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka i uvjerite se koliko je Samsung TV 50″ sa Crystal Display ekranom istovremeno moćan i pristupačan. Kupovina ovog televizora je, naravno, moguća i online, putem web shopa 3D BOX-a, uz zagarantovanu brzu dostavu širom BiH.

Scroll to Top