PRE-ORDER BUNDLE: Jedinstveni PS4 paket + velika ušteda samo za najbrže!

Jedinstveni PS4 paket od danas je u PRE-ORDER ponudi 3D BOX-a i njegovom kupovinom u pretprodaji se ostvaruje velika ušteda. Paket čine PlayStation 4 konzola 500 GB, dva DualShock kontrolera i FIFA 21 s PRE-ORDER bonusima i opcijom besplatne nadogradnje na PS5!

Sve navedeno, u jedinstvenom Bundle paketu, od danas je u PRE-ORDER ponudi 3D BOX-a. Međutim, priliku da PS4 paket nabave u pretprodaji imaće samo najbrži, jer su količine veoma ograničene.

PS4 konzola s 500 GB iz ovog atraktivnog paketa ima unaprijeđeni hardver kojem veliku moć daje AMD-ov osmojezgreni procesor x86 arhitekture. Jednako moćan je i grafički AMD-ov procesor Radeon 7870, a zahvaljujući integrisanom radu njihova snaga dolazi do punog izražaja. PS4 paket iz PRE-ORDER ponude sadrži i dva DualShock kontrolera čija je cijena u maloprodaji 129 KM po komadu.

FIFA 21 Standard Edition za PlayStation 4 konzole i sa opcijom besplatne nadogradnje za PlayStation 5, u prodaju stiže 9. oktobra. Upravo ovaj naslov s PRE-ORDER bonusima čini navedeni PS4 paket tako atraktivnim. Pored toga, FIFA 21 donosi više načina igre nego ikada prije, uključujući i UEFA Ligu šampiona i CONMEBOL Libertadores. Bilo da je riječ o utakmicama na stadionu ili na ulici, osjetićete poboljšanja i doživjeti sasvim nova takmičarska uzbuđenja.

Budući da je ovaj PS4 paket vezan za PRE-ORDER period do dolaska FIFA 21 u prodaju 9. oktobra i da je pripremljen u veoma ograničenim količinama, mogućnost za njegovu kupovinu u pretprodaji, uz veliku uštedu i bonuse, imaće samo najbrži. Zato, požurite u 3D BOX.

Scroll to Top