Novi Need for Speed: Hot Pursuit stiže brže nego što je iko očekivao (Video)

Novi Need For Speed, Hot Pursuit Remastered, dolazi mnogo brže nego što je to iko očekivao. Prema upravo objavljenoj zvaničnoj video najavi, ovaj naslov nam stiže tačno za mjesec dana, 6. novembra.

Jedna od najboljih NfS igara, dakle, dobiće unapređenja i nove izazove i pred igračima će se naći ne samo umivena, nego još bolja, prenosi mondo.rs! EA, izdavač igre Need For Speed: Hot Pursuit Remastered, početkom ovog mjeseca je na društvenim mrežama navodio igrače na različite tragove o novom NfS izdanju. Međutim, sada je na zvaničnom sajtu osvanula i konkretna najava uz poruku da je vrijeme da se krene u novu potjeru. Ubrzo zatim procurili su i omoti igre pod novim naslovom za Nintendo Switch i PlayStation 4 konzole.

I zaista, Need for Speed: Hot Pursuit se vraća nakon NfS: Payback i NfS: Heat naslova, i to poslije decenije postojanja. Igra je, naime, u originalu izašla 2010. godine. Već 6. novembra igrači će je igrati na PS4, Xbox i PC platformi, a sedam dana kasnije i na Nintendo konzoli. EA će ovog puta uvezati sve pomenute platforme i omogućiti tzv. Cross-Play sistem igranja, što znači da će svako sa svakim moći da se takmiči, nezavisno od vrste konzole na kojoj igra.

Na dolazećem Need for Speed: Hot Pursuit Remastered unaprijeđena je ne samo grafika, fizika, vremenski uslovi i staze, nego i okolina i navijači. Dodati su novi automobili, nove mogućnosti dorade trkačkih vozila i potpuno novi izazovi i sadržaji. To uključuje i sve DLC sadržaje sa šest sati dodatnog gameplay-a i preko 30 misija. U svim modovima trkanja moguće je biti na strani policije ili bježati od nje u solo varijanti ili multiplayer-u, što dodaje sasvim novu dimenziju poznatoj igri.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered očekujemo s mnogo optimizma. Na zvaničnom sajtu nalazi se impresivna lista automobila, što samo potvrđuje očekivanja fanova od ovog noviteta.

Scroll to Top