SPEKTAKL U NAJAVI Rambo stiže u Mortal Kombat 11?

Rambo stiže u Mortal Kombat 11! Ova još nepotvrđena vijest procurila je u javnost i vjerujemo da će se uskoro ispostaviti kao tačna. Mortal Kombat 11 će, naime, i u budućem periodu imati aktivnu podršku developera NetherRealm, i to prije svega u proširenju rostera dostupnih boraca.

Nakon majskog Aftermath dodatka, koji je proširio priču i gamemplay obogatio Friendships finišerima i nekolicinom novih likova, u narednim mjesecima možemo očekivati još 3 DLC karaktera, koja je dataminer nedavno otkrio, prenosi play.co.rs. Najzanimljiviji među njima je svakako Rambo, akcioni junak iz istoimenih filmova 80-ih godina koji je ostavio veliki trag na Holivud.

Rambo kao borac u Mortal Kombat 11 je zanimljiva ideja i ako se pojavi neće biti prvi filmski junak u ovoj igri. Fanovi ove franšize već znaju da su tu od ranije Terminator i RoboCop, pa zašto ne bi bio i još jedan borac kojeg poznaje cijeli svijet.

Što se tiče ostala dva karaktera, jedan od njih je Rain, za kojeg je već bilo teasera od strane glavnog producenta. Drugi najavljeni karakter bi možda izazvao i veće oduševljenje nego Rambo, piše Play! Zine. To je Mileena, borac kojeg fanovi serijala očekuju praktično od izlaska, pa je nejasno zašto se ranije nije pojavila.

Pošto se radi samo o glasinama, sve ovo moramo uzeti sa rezervom, ali dataminer odgovoran za informacije, poznat u zajednici kao Thethiny, ima dobru reputaciju kada se radi o curenju detalja za Mortal Kombat 11, zaključuje na kraju Play! Zine. U filmskom serijalu Rambo je, između ostalog, poznat i po rečenici: “Neka znaju da smrt dolazi i da ništa ne mogu učiniti da to zaustave”. S istom porukom sada bi mogao da krene i u novu ratničku misiju…

Scroll to Top