NOVA AKCIJA U 3D BOX-u Veliki popust na EA hit naslove za PS4

EA hit naslovi za PS4 od danas su na popustu u 3D BOX-u. Electronic Arts ima običaj da često stavi na akciju svoje najpopularnije naslove. Ovaj put, akcija traje do 8. novembra, odnosno do isteka zaliha PS4 igara kojima su promotivne cijene za ovaj period određene.

Karakteristično za ovu akciju je da na pojedinim EA hit naslovma možete da uštedite i do 50 KM! Takav je slučaj, recimo, sa Star Wars: Jedi Fallen Order. Ova igra za PS4 konzole u redovnoj ponudi košta 129 KM, a sada je 79 KM. Značajna ušteda trenutno je moguća i pri kupovini nedavno izašle FIFA 21, kojoj je cijena sa 129 KM snižena na 99 KM.

Poštovaoci Electronic Artsa znaju da ova izdavačka kuća za gaming stoji iza velikog broja hit naslova za različite gaming platforme. Već to je dovoljno da se na aktuelnu akciju obrati pažnja i razmisli o superpovoljnoj nabavci neke od igara na velikom popustu.

Veliku uštedu pri kupovini EA hit naslova za PS4, između ostalog, ostvarićete i kupovinom UFC 4 ili Battlefield 1 Revolution. Na velikom popustu su i Battlefield V, Need for Speed Heat, The Sims, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville i druge.

Scroll to Top