NOVO U 3D BOX-u Vrhunski audio sistemi svjetskih top brendova

Vrhunski audio sistemi svjetskih top brendova Sony, Samsung i Panasonic, od sada su u redovnoj online ponudi 3D BOX-a. Ako tražite savršen soundbar uz svoj novi televizor ili moćne, prenosive i povezive zvučnike, za najkvalitetniju reprodukciju zvuka, pogledajte ponudu na web shopu 3D BOX-a.

Nove generacije zvučnika s primjenjivom Bluetooth tehnologijom danas su postale sinonim za najbolje zabave na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Velike izlasne snage i sa posebnim tehnologijama za naglašavanje basa, ovi moderni audio sistemi impresioniraju svojim sveukupnim kvalitetom. Mnogi od ovih uređaja lako se povezuju i sa televizorima. Na taj način stvara se jedinstveno filmsko iskustvo obogaćeno surround zvukom koji gledaoca obuzima i uvlači pravo u središte filmske radnje.

Kino doživljaj u vlastitom domu

Soundbar audio sistemi takođe pružaju jedinstven i nevjerovatno visok kvalitet zvuka sa televizije. Oni su u stanju da cijelu prostoriju ispune najkvalitetnijim okružujućim zvukom, stvarajući onaj posebni, veoma uzbudljivi kino doživljaj. Jednako tako stvoriće vam i pravu koncertnu ili klupsku atmosferu u domu kada na televiziji izaberete neki muzički sadržaj.

Panasonic stereo ili audio sistemi kao što su UX100, TMAX10, CMAX5 ili TMAX40 kompatibilni su s Bluetooth tehnologijom i USB-om. Imaju FM radio, CD, NFC konekciju i brojne dodatne opcije kao što su povezivanje sa drugim zvučnicima ili uređajima i razni specijalni efekti. Ulaz za mikrofon i opcija za karaoke, led svjetla u ritmu muzike, DJ efekti… Ovi i brojni drugi dodaci pretvaraju ove audio sisteme u istinski univerzalne uređaje.

Moćni, kompaktni, povezivi i prenosivi

Sony audio sistemi poput GTK-XB7, MHC-V11, GTK-PG10, MHC-V42 i drugi, takođe su bogato opremljeni i nevjerovatno moćni. Bluetooth/NFC tehnologija i očigledna kompaktnost ovih uređaja, čak i kada im je masa preko 10 kg, čini ih lako povezivim i prenosivim.

Uostalom, šta sve donose najnoviji audio sistemi i za kakve sve namjene mogu da posluže, najbolje je da se sami informišete na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Uz uobičajenu mogućnost izbora plaćanja karticama ili pouzećem, svaki naručeni proizvod uskoro će vam biti dostavljen na vašu adresu.

Scroll to Top