3D BOX Iskoristite PRE-ORDER i budite prvi sa novim iPhone 12 uređajem

iPhone 12 i iPhone 12 Pro mogu biti vaši već prvog dana njihovog pojavljivanja na tržištu ukoliko ih na vrijeme rezervišete. Potrebno je samo da iskoristite PRE-ORDER benefite u 3D BOX-u i obezbijedite za sebe najnoviji model Apple smartfona po memorijskoj konfiguraciji kakva vam najviše odgovara.

PRE-ORDER period za rezervaciju iPhone 12 Mini i iPhone 12 Pro Max će početi nešto kasnije, jer ova dva modela nešto kasnije stižu na tržište. Biće to sredinom narednog mjeseca prema zvaničnim najavama kompanije Apple.

Spektakularno visoke performanse

Uglavnom, iPhone 12 na tržište BiH napokon stiže 6. novembra 2020. godine. Riječ je o klasičnom flagship Apple iPhone modelu za 2020/21. godinu u tri varijante kapaciteta interne memorije – 64, 128 i 256 GB. Od izabrane količine memorijskog kapaciteta, naravno, zavisi i cijena ovog spektakularnog uređaja. A da je spektakularan uvjerićete se ako se odlučite za njegovo korišćenje i tom prilikom otkrijete njegove nevjerovatne performanse.

iPhone 12 dolazi sa Super Retina XDR OLED HDR10 ekranom dijagonale 6.1 inča i prosječne gustine piksela od fantastičnih 460 ppi. Pokreće ga najnoviji Apple A14 Bionic čip procesor izrađen u revolucionarnoj 5-nanometarskoj tehnologiji što obećava i revolucionarno visoke performanse. I operativni sistem na ovom ureađju je novi, iOS 14.1 kompanije Apple.

iPhone 12 na poleđini ima glavnu Dual kameru impresivnih mogućnosti. Uz prvi senzor od 12 MP dolazi izuzetna širina blende na smartfonima od f/1.6, dok je drugi, ultraširoki senzor takođe od 12 MP i širinom blende od f/2.4. Pored fantastičnih fotografija, ove kamere omogućavaju i fantastične 4K video zapise podržane HDR, Dolby Vision HDR i drugim tehnologijama. Selfie kamera od 12 MP je takođe izuzetnog kvaliteta i takođe snima u 4K rezoluciji.

iPhone 12 Pro na tržište BiH takođe stiže 6. novembra 2020. godine. Riječ je o naprednom flagship Apple iPhone modelu za 2020/21. godinu sa 6 GB radne memorije i u tri varijante kapaciteta interne memorije – 128, 256 i 512 GB. Od izabrane količine memorijskog kapaciteta, naravno, zavisi i cijena ovog spektakularnog uređaja. A da je spektakularan uvjerićete se ako se odlučite za njegovo korišćenje i tom prilikom otkrijete njegove nevjerovatne performanse.

Revolucionarno unaprijeđen čipset

iPhone 12 Pro dolazi sa Super Retina XDR OLED HDR10 ekranom dijagonale 6.1 inča i prosječne gustine piksela od fantastičnih 460 ppi. Pokreće ga najnoviji Apple A14 Bionic čip procesor izrađen u revolucionarnoj 5-nanometarskoj tehnologiji što obećava i revolucionarno visoke performanse. Performansama će svakako doprinijeti i rekordnih 6 GB RAM-a u nekom iPhone modelu. I operativni sistem na ovom ureađju je novi, iOS 14.1 kompanije Apple.

iPhone 12 Pro na poleđini ima moćnu Quad kameru sa širokim, telefoto i ultraširokim senzorima od po 12 MP, te senzorom dubine TOF 3D LiDAR scanner. Pored fantastičnih fotografija u svim uslovima osvijetljenosti, pa i u mraku, ove kamere omogućavaju i fantastične 4K video zapise podržane HDR, Dolby Vision HDR i drugim tehnologijama. Selfie Dual kamera od 12 MP, podržana je i biometrijskim senzorom dubine SL 3D, i takođe bilježi video zapise u 4K rezoluciji.

Oba iPhone 12 modela iz aktuelne PRE-ORDER ponude imaju bateriju kapaciteta 2815 mAh koja im obezbjeđuje jednodnevnu autonomiju čak i uz forsiranu upotrebu.

Scroll to Top