Saznajte koje sve prednosti ostvarujete online kupovinom u 3D BOX-u

3D BOX je pred predstojeću zimu i praznike značajno proširio i obogatio svoju dosadašnju online ponudu na web shopu mobilnitelefoni.ba. Budući da nam Corona virus i dalje prijeti, dobro je znati da se mnoge stvari danas mogu obaviti i online. U tu svrhu, 3D BOX je online ponudu dopunio i veoma proširio. Kupovina na web shopu nikad nije bila jednostavnija i brža, iz udobnosti vlastitog doma. Provjerite!

Otvorite li danas web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba, vidjećete izuzetno bogatu online ponudu telefona, televizora i cjelokupnog PlayStation programa. Ali, na istom mjestu pronaći ćete i najefikasnije pročišćivače vazduha, električne skutere, robot usisivače, pametne satove i tablete. Otkrićete ogroman broj uredno sortiranih zaštitnih maski i druge originalne dodatne opreme za vaše smartfone i druge srodne uređaje. Power bank punjači, slušalice, bežični zvučnici, auto-punjači, pametne sijalice samo su neki od njih.

Novo u ponudi

Možda će vas, ipak, najviše zanimati aparati za espresso kafu, kao i sama kafa u kapsulama za te atraktivne kućne aparate. Ili ćete možda potražiti Soundbar i druge audio sisteme poput današnjih moćnih zvučnika ekstra kvaliteta. U 3D BOX-u sve vam je dostupno online, uz obezbijeđenu brzu dostavu na kućnu adresu širom Bosne i Hercegovine.

3D BOX vam s ponosom predstavlja najnoviju liniju nevjerovatno kvalitetnih i atraktivnih audio sistema svjetskih brendova Sony, Panasonic i Samsung. Da li ste znali da je većina tih uređaja široko poveziva i kompatibilna sa novijim televizorima? Da li ste znali da ti uređaji opremljeni Bluetooth i NFC tehnologijom mogu lako da se prenose i na otvorenom i u zatovrenom prostoru. Savršeno su prilagodljivi i sa nevjerovatno privlačnim LED osvjetljenjem koje se mijenja u ritmu muzike.

Uređaji posebnog kvaliteta i vrijednosti

Pored redovne online ponude svih najnovijih i nešto starijih Apple, Samsung i Xiaomi modela smartfona, tu su i pojedini vanserijski uređaji specijalno visokog kvaliteta. Jedan od takvih je uređaj koji otvara novo poglavlje u svijetu mobilne tehnologije mijenjajući čak i oblik budućnosti. Možda već pogađate, riječ je o Samsung Galaxy Fold2 5G savitljivom uređaju jedinstvenih mogućnosti i kvaliteta. Tačno je da će za mnoge ovaj model smartfona/tableta biti preskup. Međutim, takav uređaj je stvoren ne samo kao nečiji budući statusni simbol već i kao pakleno moćna mašina koja je u stanju da istovremeno zamijeni i vaš laptop, i vaš desktop računar, i vaš televizor i, naravno, vaš dosadašnji smartfon. U mogućnosti je i mnogo toga drugog da obavi nevjerovatno brzo, pouzdano i kvalitetno, kao što je, na primjer, fotografisanje i pravljenje video zapisa po najvišim profi standardima.

Ako još niste sigurni šta je 3D BOX, evo male pomoći. Svaki put kada pomislite da ste zaslužili da se nekako počastite ili nagradite, u 3D BOX-u ćete pronaći rješenje koje će vas usrećiti. Preporučujemo da to u vrijeme pandemije činite online. Uvijek kada odlučite da nekog obradujete privlačnim, neobičnim, korisnim, lijepim ili zanimljivim poklonom, rješenje je 3D BOX. Ako ste odlučili da svoj dnevni boravak ili neki drugi prostor u kući opremite novim televizorom i pratećim audio sistemima, opet vam je najbolji i najpovoljniji izbor 3D BOX. Želite li savršeno čist i svjež vazduh u svom domu, naravno da ćete u 3D BOX-u potražiti najefikasnije modele pročišćivača vazduha. Razumjeli smo se.

Scroll to Top