Saznajte koji su najprodavaniji modeli televizora (2020) u 3D BOX-u

Pristupačne cijene najboljih ovogodišnjih Sony, Samsung, VOX i drugih televizora u 3D BOX-u uticale su na znatno povećanu potražnju određenih modela. Prošlomjesečni ubjedljivi šampioni prodaje bili su Samsung televizori iz serije TU7172 od 50 i 55 inča.

Odmah za njima, najviše su se kupovali Samsung QLED televizori iz serija Q60TA i Q65TA, uz koje ide i 5 godina garancije. Beskompromisni kvalitet televizora svjetskog top brenda Sony uslovio je nešto višu cijenu ovih modela u odnosu na druge brendove. Ipak, te cijene su u 3D BOX-u najpovoljnije u BiH, pa su tako prošlog mjeseca najtraženiji Sony televizori bili iz ovogodišnjih serija XH9505 i XH9077.

Među prodavanijim televizorima prošlog mjeseca u 3D BOX-u bili su i modeli VOX brenda od 32 i 43 inča. Krajnje pristupačni VOX televizori se odlikuju izuzetnim kvalitetom slike i zvuka po cijeni znatno nižoj od konkurencije iz iste klase. Dobra prodaja VOX televizora u 3D BOX-u sigurno je i rezultat potrebe za jeftinim televizorima provjerenog kvaliteta.

Za popularnost najprodavanijeg televizora u oktobru u 3D BOX-u, Samsung Android TV-a TU7172, presudan je vjerovatno odnos cijene i kvaliteta. Ovogodišnji model opremljen je najnovijim Samsung tehnologijama za savršenu sliku koja u punoj 4K UHD rezoluciji dolazi na Crystal Diplay LED ekranu. Uprkos impresivnom kvalitetu slike i brojnim drugim visokim kvalitetima ovog modela televizora, njegova cijena je u granicama najšire prihvatljivosti.

Svi navedeni modeli televizora, koji su se u oktobru najviše kupovali u 3D BOX-u, zaista su među najboljima u svojoj klasi. Nema sumnje da će im se u novembru pridružiti i tek pristigli Sony XH9096 iz najnagrađivanije ovogodišnje serije japanskog brenda. Riječ je o Smart televizoru u veličinama ekrana od 55 i 65 inča, sa 4K slikom dovedenom do perfekcije. Kvalitet ovog modela je neprikosnoven i van svake konkurencije.

Scroll to Top