Iskoristi u 3D BOX-u PRE-ORDER bonuse na prve PS5 naslove!

PlayStation 5 stiže tačno za dvije sedmice, a u 3D BOX-u su trenutno aktuelni PRE-ORDER bonusi na prve PS5 igre. Svi koji požure i u 3D BOX-u prednaruče neki od PS5 naslova iz ponude, ostvariće značajan novčani popust. Pored toga, i u samoj igri dobiće atraktivne bonus sadržaje i dobiti priliku da prvi osjete PS5 magiju.

Najzvučnije najavljeni PS5 naslov iz trenutne PRE-ORDER ponude je Call of Duty: Black Ops Cold War. Zanimljivo je da je za prednarudžbe otvorena ponuda iste igre i za PS4 konzole koja stiže 13. novembra. Uglavnom, riječ je uzbudljivoj priči koja će vas odvesti u dubinu promjenljive geopolitičke bitke iz Hladnog rata iz druge polovine prošlog vijeka. Ništa nije kako se čini u napetoj single-player kampanji. U njoj će se igrači suočiti licem u lice s istorijskim ličnostima i teškim istinama. Biće to u borbama širom svijeta, na lokacijama poput Istočnog Berlina, Vijetnama, Turske ili sjedišta sovjetskog KGB-a…

Majstorski remake i novi Spider-Man

Mnogi smatraju da će Demon’s Souls iz aktuelne PRE-ORDER ponude steći najbrojnije fanove među PS5 naslovima iz ovog prvog talasa. U pitanju je remake čuvenog PlayStation klasika koji se u originalu pojavio za 3. generaciju legendarne Sony platforme za gaming. Obnovljen iz temelja i majstorski poboljšan, ovaj remake oživljava strahote maglom ispunjene dark fantasy zemlje za potpuno novu generaciju igrača.

Nije nepoznato da Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition ima pravu armiju fanova koji su jedva dočekali ovaj PRE-ORDER period. Navedeni PS5 naslov ilustruje priču o usponu Milesa Moralesa koji kao novi junak savladava nevjerovatne, eksplozivne nove moći i postaje sopstvena verzija Spider-Mana. U najnovijoj avanturi Marvelovog Spider-Man univerzuma, tinejdžer Miles Morales se privikava na svoj novi dom. Kao novi Spider-Man, slijedi put koji je zacrtao njegov mentor Peter Parker. Sticajem okolnosti ubrzo dolazi u situaciju u kojoj će preko noći morati da postane heroj. Novi Spider-Man je ponovo na prvoj liniji odbrane New Yorka.

Svi navedeni PS5 naslovi iz aktuelne PRE-ORDER ponude u 3D BOX-u stižu 19. novembra, u isto vrijeme kada i PS5 konzole. GLHF

Scroll to Top