3D BOX Promocija Sony televizora uz produženu garanciju (2+3 godine)

Promocija i prodaja najnovijih Sony televizora uz produženu garanciju, u 3D BOX-u počinje u ponedjeljak, 9. novembra. Akcija će trajati sve do 17. januara naredne godine. Televizori za koje će u navedenom periodu važiti produžena garancija od 2 + 3 godine su vrhunskog, beskompromisnog kvaliteta.

U narednom periodu, dakle, pruža vam se sjajna prilika da neki od najnovijih modela Sony televizora nabavite uz garanciju od punih 5 godina. Pored produžene garancije, top ponuda najnovijih Sony televizora u 3D BOX-u odlikuje se i garantovano najpovoljnijim cijenama u BiH.

Promocija Sony televizora odnosi se na model 75XH8096, sve modele iz serija  XH90 i XH95, te sve Sony OLED televizore. Kupac ostvaruje pravo na dodatnu garanciju ako je u 3D BOX-u kupio neki od navedenih modela za vrijeme trajanja promocije. Prilikom kupovine tokom promotivnog perioda, svaki kupac će od 3D BOX-a dobiti aktivacijski listić. Produžena garancija aktivira se unošenjem aktivacijskog koda sa dobijenog aktivacijskog listića na web stranici www.sony.eu/activation (potrebno odabrati zemlju Bosna i Hercegovina). I to je sve.

Inače, Sony televizori su svjetski broj 1 po kvalitetu i slike i zvuka. Najnoviji modeli obuhvaćeni ovom promotivnom akcijom uz produženu garanciju to najbolje potvrđuju. Sve ih odlikuje apsolutno savršena 4K UHD slika koja oduzima dah. To se naročito odnosi na nešto skuplje OLED modele koji u svakom segmentu pružaju jedinstven i nenadmašan kvalitet.Produženu garanciju jednako ostvarujete kupovinom Sony televizora u 3D BOX shopovima kao i online kupovinom na web shopu 3D BOX-a.

Scroll to Top