NOVO U 3D BOX-u Pristupačni Xiaomi televizori izuzetnog kvaliteta

Xiaomi televizori visokog kvaliteta i pristupačnih cijena obogatili su ponudu 3D BOX-a. Oni koji su upoznali Xiaomi telefone ili električne skutere, sigurno će obratiti pažnju i na televizore ovog brenda. Budući da ih odlikuje vanserijski kvalitet slike i zvuka, brzo stiču popularnost i stvaraju nepomućeno zadovoljstvo kod korisnika.

Najnoviji Xiaomi televizori izdvajaju se po jedinstvenom sklopu kompanijinih novih tehnologija implementiranih za postizanje oštre i jasne prirodne slike, te moćnog i kristalno čistog zvuka, nalik onom u kino dvoranama.

Već najmanji i najjeftiniji model iz kategorije koju čine Xiaomi televizori dokazuje posjedovanje vanserijskog kvaliteta. To je Mi TV 4A 32”, Smart televizor koji dolazi s HD Ready LCD ekranom dijagonale 32 inča, odnosno 80 cm. Savršeno je poveziv, ima ugrađen Chromecast, a podržava i Google Play, Amazon prime, Netflix i YouTube. Ima, takođe, mnoštvo korisnih ulaza, od toga čak 3 HDMI i 2 USB utora. Ima čak i solidan kapacitet interne memorije od 8 GB i daljinski upravljač s Bluetooth tehnologijom, te opcijom glasovne kontrole. Iznenađujuće visok kvalitet slike ovog televizora, a naročito kvalitet zvuka sigurno će vas oduševiti.

Xiaomi televizori i u srednjoj cjenovnoj klasi imaju modele koji se izdvajaju posebnim kvalitetom. To se prije svega odnosti na model u dvije veličine ekrana – Mi TV 4S 55″ i Mi TV 4S 65″. Riječ je o Android televizoru s nevjerovatno realnom slikom u potpunoj 4K UHD rezoluciji. Bogato je opremljen raznim naprednim funkcijama i opcijama, a moćne tehnologije upotpunjavaju visok kvalitet slike i zvuka gdje god da je to potrebno. Kod ovog modela apsolutno je jasno da je dizajniran za one najveće fanove dobrog filma, muzike i gaminga. Savršeno poveziv, ovaj TV ima direktan pristup Neflix i Amazon Prime Video kanalima, a Google Assistant je tu da upotpuni korisnički ugođaj.

Xiaomi televizori mogu da se kupe u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka, ali i na web shopu mobilnitelefoni.ba, uz obezbijeđenu brzu dostavu na kućnu adresu.

Scroll to Top