3D BOX Izaberi svoj Mi Air pročišćivač i zaštiti dom 100% čistim vazduhom

Mi Air Purifier, kućni pročišćivači vazduha kineske kompanije Xiaomi, postali su prošle godine širom svijeta veliki prodajni hit. Njihov moderan dizajn, kompaktnost i izuzetna efikasnost učinili su ih poželjnim u svakom zatvorenom prostoru u kojem borave ljudi.

Prošle godine, negdje u ovo vrijeme, kvalitet Mi Air pročišćivača prepoznat je i na našem tržištu. U 3D BOX-u su u novembru i decembru bili među najtraženijim proizvodima. Iako tada još nismo znali za COVID-19, velika zagađenost vazduha u BiH, naročito u gradovima, mnoge je navela da tragaju za rješenjem kako bi bar vlastiti dom obezbijedili čistim vazduhom.

Avionski motori kao inspiracija

Inspiraciju u traženju superefikasnog rješenja za pročišćavanje vazduha u zatvorenim prostorijama inženjeri kompanije Xiaomi pronašli su u motorima aviona. Na istom principu usisnih i izduvnih sistema kreirali su vrhunske cirkualrne pročišćivače vazduha. Pored toga, svi Mi Air pročišćivači vazduha imaju izuzetne troslojne filtere, gotovo stopostotne efikasnosti.

Mi Air Purifier 2H je efikasan i moderan pročišćivač vazduha koji brzo i bez buke prostoriju oslobađa nepoželjnih mirisa i alergena. Istovremeno, u prostor unosi svjež i čist vazduh. Ovaj moćni pročišćivač vazduha odlikuju visoke performanse i moderan, aerodinamičan dizajn blago zaobljenih linija. Savršeno će se uklopiti u svaku prostoriju stana, kancelarije, poslovnog prostora, kafića, restorana i sl. U jednom satu u stanju je da pročisti 310 metara kubnih vazduha. Po kući se lako premješta i odlično se uklapa u svaki ambijent.

Vrhunska efikasnost Mi Air pročišćivača

Xiaomi Mi Air Purifier 3H je model nove generacije izuzetno efikasnih, globalno popularnih i veoma pristupačnih pročišćivača vazduha kineske kompanije. Ovaj model nasljednik je prošlogodišnjeg prodajnog hita, modela 2H. 3H je efikasniji i snažniji pročišćivač vazduha, koji za razliku od prethodnika ima OLED displej osjetljiv na dodir. Visoke osjetljivosti i preciznosti je i laserski PM senzor koji otkriva i najmanja onečišćenja vazduha u prostoru u kojem se nalazi. Pročišćivač vazduha 3H je kompaktan, veoma tih dok radi i efikasno filtrira čestice i od samo 0.3 mikrona.

Nešto više cijene, ali i najvećeg kapaciteta je Mi Air Purifier Pro, izuzetno efikasan i praktičan pročišćivač vazduha. Prostoriju u kojoj radi 100% štiti od prašine i dlaka, te 91% od formaldehida i benzola. Za samo nekoliko minuta u stanju je da unese svježinu u prostore i do 500 metara kubnih. Pogodan je za sve objekte u kojima borave ljudi. Vazduh u sobi od 60 kvadratnih metara, na primjer, pročistiće očas posla bez imalo buke. S dvostrukim ventilatorom i sistemom za cirkualciju efikasno pročišćava vazduh u svim stambenim prostorima. Ujedno, MPurifier Pro obezbjeđuje i neophodnu cirkulaciju vazduha.

Scroll to Top